FocoDesignInsta Story Editor for iPhone

FocoDesignInsta Story Editor for iPhone 1.0.3

iOS / zhijie liu / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

FocoDesign er verktøyet du må ha for IG-en din, som har massive maler og verktøy for å lage en fantastisk Insta-historie, ig-fremhevingsomslag, Instagram-innlegg, til og med logo for Instagram.

Med denne ultimate historieredigereren for Instagram er hver mal klar til bruk, bare velg hvilken som helst layout og rediger med en rekke brukervennlige verktøy. Enkel og elegant eller dristig og frekk, uansett stil, kan du få det perfekte utseendet, lage stilig historie uten problemer.

I FocoDesign kan du finne:

# MALER

1. Bilde- og videomaler: Velg fra 2000+ Insta-historier og postmaler med over 100 unike temaer. Uansett hva dine behov er, dekker denne enorme pakken deg. Med de tilgjengelige animerte IG-malene kan du på magisk vis animere Insta-historien din med bare et trykk.

2. Highlight Cover Maker: 3000+ highlight covers for å forskjønne IG-profilen din, rediger et helt sett på en gang. Serie med stiliserte uthevingsikoner tilgjengelig for hvert segment. Fremhevingsmaskinen lar deg legge til bildene dine for å lage, tilpasse fonter og bakgrunn.

3. Dekorer Insta nichi-historiene dine med populære klistremerker, estetiske rammer, og bruk filtre for å matche bildet og videoen bedre. Over 50 fonter for å skrive inn IG-historien din!

# FOTO- OG VIDEOREDAKTØR

1. Bilderedigering: Beskjær/endre størrelse, bruk historiefiltre/overlegg, merk det med vannmerke og etiketter, og den magiske fjerneren for å fjerne BG med ett trykk.

2. Collage maker: Lag malede collager og freestyle collager. Slå feilfritt sammen flere bilder og videoklipp til ett med stiler.

3. Videoredigering: Profesjonelle redigeringsverktøy lar deg endre størrelse og trimme videoene dine, legge til musikk eller ta opp din egen lyd, fantastiske Insta-forhåndsinnstillinger og effekter for videoer.

For nettselger: Hvis du er en nettselger på Amazon, Shopify, Wish, osv., kan du alltid lage en Instagram-historie og fremheve omslag for dine selgende varer i batch. Vi har ferdiglagde maler av ethvert segment som kan brukes til å lage umiddelbart.

Instagram-influencers: Det som fanger publikums øyne er en attraktiv historie. Denne beste historieredigereren vil få historien din til å skille seg ut på den enkleste måten. Den lar deg lage iøynefallende historier for Instagram, bruke den som en Insta-historieredigerer, collage-maker, highlight-maker på IG.

Vakre historier for arrangementer og festivaler: Uansett om du vil sende ønsker til vennene dine eller dele historier for å overraske dem på Instagram, det er så mange trending og estetiske maler som passer til anledninger. Denne Insta-historieredigereren bringer virkelig din beste IG-historie til live.

Alt-i-ett IG Story Editor er designet for å lage den beste historiekunsten. Alle ressurser, inkludert Instagram-maler, collager, layout, highlight-omslag, logoer, fonter vil bli oppdatert ofte. Takk for at du laget Instagram-historie med FocoDesign.

Hvis du har noen forslag, er vi veldig åpne for å høre det. Ta gjerne kontakt med oss ​​på [email protected] eller via vår offisielle IG-side @focodesign_app.

Full spesifikasjon
Forlegger zhijie liu
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2020-08-07
Dato lagt til 2020-08-07
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Annen
Versjon 1.0.3
Os krav iOS
Krav Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær