Scary Grandpa Haunted Forest for iPhone

Scary Grandpa Haunted Forest for iPhone

iOS / Muhammad Tariq / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Utforsk skrekkskogen for å verdsette det hjemsøkte huset til bestefar. Dette skumle huset er omgitt av paranormale aktiviteter, og det er umulig å overleve der. Skrekkbestefar er kjent for de spøkelsesaktige aktivitetene som finner sted inne i en forlatt skummel skog. Beskytt deg selv mot de åndelige hendelsene som skjer i det skumle huset. Det bør være utfordrende for deg å overleve hvis nervene dine ikke er uknuselige som forsterker. Djeveløyne til bestefar som observerer deg når du går inn i den mørke nattjungelen.

Den ultimate skrekkflukten fra jungelen lar deg føle redselen i farlige og uforglemmelige gamle skumle hus. Det bringer deg tilbake til skumle skrekknetter i eldgamle tider. For å overleve må du være grusom for å unnslippe den skumle overnaturlige bestefaren som selvstendig streifer rundt i jungelen. Så gjør deg klar til å risikere livet ditt ved å banke på døren til skrekkhuset og gå inn i den ved å aggressive bak de skumle grampene. Finn veien til rommet ved å samle skattebokser på veien og finn ut den mystiske nøkkelen for å låse opp døren. Ikke vær redd, du blir velsignet med noen krefter som sprint, hopp og slag. Gjør deg selv avskyelig for å rømme fra horror bestefar.

Skrekk og eventyrlystne Horror Grandpa House Scary Forest-spillet er fullstendig skjermet av skyggefulle og illevarslende aktiviteter. Opplev den hjemsøkte og skumle skogflukten ved å føle de kalde, knirkelydene og irriterende lyder fra onde ånder. Vampyrer og spøkelseseffekter på hvert skritt distraherer deg fra destinasjonen, men vær modig og nå på poenget ditt for å utføre oppgaven din mot grufull bestefar i skogen. Forbløffende skummel skogsatmosfære, nervøse scenarier og blodsprut på hvert skritt vil definitivt unne deg demonstrere skrekkbestefaren.

Alt som skal skje i spøkelseshuset er uforklarlig. Territoriet ditt er fullstendig påtrengende av skummelt ondt monster, la det fri fra ham. Gjør hva du vil, men vær ikke redd, bare vær en solid mann for å møte den fryktelige ondsinnede skapningen i 3D Horror Grandpa House Scary Forest-spillet. Prøv å løse hemmeligheten bak jaget og skummelt hus og finn den hemmelige nøkkelen for å låse opp rommene til skjulte gjenstander. Last ned Horror Grandpa House Scary Forest 3D-spillet fra 2018 og fullfør det utfordrende og fantastiske eventyret til bestefars skumle hus.

Funksjoner:

Fantastisk og fantastisk spilling av Horror Grandpa House Scary Forest

Imponerende 3D-grafikk av høy kvalitet

Fantastisk skrekkmiljø

Utfordrende oppdrag å gjennomføre

De knirkende lydeffektene

Ekte mørke natt skumle bestefar visuelle effekter

Full spesifikasjon
Forlegger Muhammad Tariq
Utgiver-nettsted https://itunes.apple.com/us/developer/muhammad-tariq/id1412686338?mt=8
Utgivelsesdato 2020-08-05
Dato lagt til 2020-08-05
Kategori Spill
Underkategori Arkadespill
Versjon
Os krav iOS
Krav Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær