Strange Ninja : Spinner Hero for iPhone

Strange Ninja : Spinner Hero for iPhone

iOS / Zohaib Iftikhar / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Bli super Ninja 3D-helten!

Vinn kampen med full stolthet for å være en fidget spinner ultimate helten i 2018. Du har kanskje spilt kamp-krigssonede spill, superhelt-spill for å kjempe med fienden i grand city og skytespill med skytevåpen. Den virkelige handlingen og utfordringen starter i den store byen med superkrefter. City er fylt opp av mafiagruppene, terrorister og moderne kommandokrigere for å starte en krig i innbyggernes by. Folks liv er i full fare og det er for mye kampluft i byen. Omstendighetene er ikke egnet for normal bolig hette. Alt brenner, bygninger og hjem er i dårlige mafiahender, terrorister streifer rundt i byen og ødelegger freden i den vakre byen. Utforsk flere angripende våpen, sverd og spinnere for å forsvinne fiendegjengen din. Du som en utmerket stuntkriger og ninjahelt kom inn for å føre til å forvandle byen til en fredelig tilstand igjen.

Utforsk forskjellige dimensjoner for å beseire alle fiendtlige mafiaer og terrorister. Bli den ultimate fidget Ninja merkelige superhelt for å bringe freden tilbake i byen. Hjelp folket; hjelp de uskyldige livene som venter på din hjelp og superstuntmani. Overlev i dette forferdelige miljøet, drep fienden, skyt dem med de moderne våpnene dine, knus dem med de nyeste moderne sverdene og fidget-angrepene dine, dette realistiske oppdraget er en utstillingssak for å finpusse din sprø stuntspinner og fikse angrepsferdigheter for å kjempe med mafiaen . Drep all fiendtlig mafia med bare ett ultimate superfidget spinner-angrep. Dette fartsfylte, actionfylte 3D-spillet er et ekte eventyr for deg å bli en Ninja-superspinner-fidget-helt i 2018. Dette ene 3D-actionspillet er utviklet for å drepe den realistiske onde mafiaen, terroristene og fienden i denne moderne, ultimate krigen mellom 2018.

Du vil utforske ulike funksjoner i dette super 3D Ninja fidget sverd heltespillet, du som en super fidget spinner helt vil kjempe i krigssonen, knuse den onde mafiaen for å rydde byen, den ultimate virkelige kampen er foran deg, den ekstreme eventyr for å forvandle byen til et sted å overleve, drepe og skyte med kamphandlingen, vis dine ultimate Ninja-sverdheltferdigheter i kampfeltet, formålet med denne kampen er å fjerne den kriminelle terroristen og den dårlige mafiaen fra kartet over verden. Denne 3D ultimate Fidget Ninja: Strange Spinner Hero-kampen vil forvirre deg, du vil oppdage flere kampfunksjoner for å ødelegge den onde fienden, dårlig mafia og terrorister. Vis ditt ultimate moderne supersverd, realistiske spinner, fidget-angrepsferdigheter for å forsvinne den dårlige mafiaen. Spillet inneholder høyoppløselig 3D-grafikk og 3D-bysone som vil hjelpe deg å finne signaler i byen som går til endepunktet.

Kjemp med dine superevner i kampsonen; bruk superfidget-spinneren din til å angripe, slå, sparke og realistiske kamper i krigsbyen. Bli den beste sverdkjemperen super Ninja fidget-helten i 2018. Vis sverdstuntangrepene dine i mer klassiske og kamphandlinger. Den virkelige onde handlingen startes i dette 3D Ultimate Fidget Ninja: Strange Spinner Hero-kampspillet. Bruk de ultimate flippestuntene dine, spinnerkreftene til fidgeten din, supersverd for å angripe, moderne våpen for å overleve, drepe stunts for å fullføre terroristene og den dårlige mafiaen i krigssonen. Bli den ultimate fidget-ninja-spinnerhelten i byen. Kjemp med full action for å beseire alle fiendtlige grupper, terrorister og moderne krigere i denne superutfordringen. Dette er det ultimate 3D-krigseventyret i 2018. Bruk din superkamp, ​​drapstunts, store ekte sverdstunts for å ødelegge alle de onde mafiagruppene og terroristene.

*Viktige funksjoner*

Angrip, drep og overlev i superkampoppdrag

Spennende og utfordrende eventyr

Bli Super Ninja-kamphelten

Flere angripende funksjoner for å beseire fiender

Vanedannende 3D-spill

Fantastisk 3D-spill med spennende nivåer

Enkel og smidig kontroller

Full spesifikasjon
Forlegger Zohaib Iftikhar
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2020-08-05
Dato lagt til 2020-08-05
Kategori Spill
Underkategori Eventyrspill
Versjon
Os krav iOS
Krav Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær