Bedtime Short Classic Tales for iPhone

Bedtime Short Classic Tales for iPhone 1.1

iOS / Classic fairy tales Interactive book for kids / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Nyt dette utvalget av folkeeventyr, barnehistorier, klassiske historier og eventyr for å ha en flott tid med barnet ditt. Dette er et veldig lærerikt og ideelt læringsspill for barn. Med disse godnatthistoriene kan du være en historieforteller for barna dine før de legger seg.

Du kan finne en omfattende samling klassiske historier for hver dag. En interaktiv og intuitiv bok for barn i grunnskoleopplæringen, førskole og grunnskole.

Velg språk: spansk, engelsk, fransk, tysk, portugisisk, kinesisk, tyrkisk, russisk, valenciansk

Velg blant historiene fra historiebiblioteket: De tre små griser, Aladdin, Alice i Eventyrland, Rødhette, Askepott, Snøhvit og de syv dvergene, Snødronningen, Tornerose, Den lille havfruen, Boken om Jungel, Den stygge andungen, Mulan, Peter Pan, Pinocchio, Rapunsel, Katten i støvler, Haren og skilpadden eller Skjønnheten og udyret. Les historien og nyt de vakre illustrasjonene og tegningene. Dette er den klassiske eventyrsamlingen som du definitivt bør ha på nettbrettet eller mobilen.

Perfekt samling av historier for å utdanne, vise eller lære bort verdier, holdninger og hva som virkelig er viktig i livet mens det fungerer som et spill med underholdning, moro og læring.

Full spesifikasjon
Forlegger Classic fairy tales Interactive book for kids
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2020-08-05
Dato lagt til 2020-08-05
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori ebøker
Versjon 1.1
Os krav iOS
Krav Requires iOS 9.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær