DVC Shop for iPhone

DVC Shop for iPhone 1.2

iOS / DVC Shop / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Med DVC Shop-appen kan du raskt og enkelt:

Filtrer tilgjengelige oppføringer for å finne den perfekte DVC-utleie eller videresalg.

Lagre tilpassede søk og tilpassede varsler.

Lagre favorittoppføringene dine og bli automatisk varslet om prisreduksjoner.

Bli varslet når nye oppføringer blir tilgjengelige.

Vær den første som får vite om spesialtilbud, giveaways og tilbud.

Og hold deg oppdatert med Disney-nyheter og DVC-tips.

Mens vi tilbyr e-postoppdateringer for nye oppføringer som kommer på markedet, ønsket vi å skape en måte for våre kunder å holde seg oppdatert for videresalg og utleie som betyr mest for deres behov. Med lanseringen av vår nye app vil du enkelt kunne opprette pågående søk etter spesifikke eiendommer basert på feriestedets beliggenhet, punktområder, priser.

Appen har push-varsler som lar deg være blant de første som får vite om nye oppføringer, eller prisreduksjoner for eiendommer og bekreftede reservasjoner som passer dine personlige kriterier. Du kan også bestemme hvor ofte appen varsler deg om nye oppføringer for å sikre at antallet varsler du mottar er tilpasset dine shoppingbehov.

Vi har brukt de siste 6 månedene på å jobbe med et team av apputviklere hos Mouseless Media, et internt team av designere, samt teamets egne Disney Vacation Club-eksperter for å lage den nye appen med visjonen om å gi den best mulige brukeropplevelsen.

Ved å konsultere eksperter innen ferieklubbbransjen, søker teamet på DVCShop.Com å tilby et strømlinjeformet verktøy som gjør opplevelsen av å handle for videresalg eller utleie av Disney Vacation Club både enkel og grei. Med veiledning og ekspertise fra våre partnere i Mouseless Media, har vi vært i stand til å realisere vår visjon om å lage en app som er overlegen i funksjonalitet i forhold til konkurrentene våre, samtidig som den smelter sømløst inn i brukeropplevelsen som forventes på hver mobilplattform.

Full spesifikasjon
Forlegger DVC Shop
Utgiver-nettsted https://dvcshop.com/
Utgivelsesdato 2020-02-21
Dato lagt til 2020-04-29
Kategori Internett-programvare
Underkategori Søkeverktøy
Versjon 1.2
Os krav iOS
Krav iOS 11.0 or later
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær