Mondani Books for iOS

Mondani Books for iOS 1.1

iOS / Guido Mondani Editore / 17 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Mondani Books for iOS er en pedagogisk programvare som lar brukere forhåndsvise og kjøpe noen av de beste bøkene av Guido Mondani Editore om Rolex og Patek Philippe armbåndsur. Med denne appen kan du lese de første 20 sidene av hver bok og se høyoppløselige bilder før du bestemmer deg for å kjøpe hele verket med et enkelt klikk som kobler deg til App Store.

Denne appen tilbyr et bredt utvalg av digitale bøker i ulike kategorier, inkludert Collecting Patek Philippe, Rolex Encyclopedia, Rolex Day-Date, Professional Rolex, Rolex Daytona, Steel Rolex, Gold and Platinum Rolex, Rolex Submariner, GMT-Master og Total Rolex. Hver bok gir detaljert informasjon om ulike aspekter ved disse ikoniske klokkene.

Samle Patek Philippe er en viktig guide for samlere som ønsker å vite alt om moderne og vintage Patek Philippe armbåndsur. Denne boken dekker alle aspekter ved å samle disse klokkene fra deres historie til deres nåværende markedsverdi.

Rolex Encyclopedia er en omfattende guide som dekker mer enn 600 sider om hele produksjonen av Rolex-klokker. Alle klokker er beskrevet i detalj med oppdaterte estimater.

Rolex Day-Date er en viktig guide for de som ønsker å samle eller investere i denne ikoniske klokkeserien. Denne boken dekker alt fra historien til den nåværende markedsverdien.

Professional Rolex er en informativ guide som gir detaljert informasjon om fem populære modeller: Yacht-Master, Milgauss, Explorer, Explorer II og Turn-O-Graph. Den er perfekt for de som vil vite alt om disse modellene før de tar en kjøpsbeslutning.

Rolex Daytona er en annen må-ha-app for klokkeentusiaster, siden den gir omfattende informasjon om Paul Newmans legendariske Daytona-klokke sammen med moderne og vintage Daytonaer.

Steel Rolex er en app dedikert utelukkende til Rolexes i rustfritt stål som inkluderer sjeldne modeller som begrensede opplag, militære modeller, personlige urskiver og mange flere!

Gold & Platinum Rolex er en app som viser frem alle Rolexer i gult, hvitt, rosa gull og platina. Disse edle metallene brukes til å lage de mest edle klokkene.

Rolex Submariner er den ultimate appen for de som vil vite alt om Rolex Submariner, Sea-Dweller og Deepsea. Den gir detaljert informasjon om hver referanse, inkludert rammer, skiver, visere og armbånd.

Rolex GMT-Master er en annen omfattende guide som dekker vintage og moderne Rolex GMT-Master-klokker. Den gir detaljert informasjon om hver referanse, inkludert rammer, skiver, visere og armbånd.

Total Rolex er en ideell app for de som er nye på Rolex-markedet, da den inkluderer alle referanser produsert av Rolex. Klokker er delt inn etter typologi i alfabetisk rekkefølge, noe som gjør det enkelt å finne det du leter etter.

Vintage Rolex er en samling av vintage Rolex-klokker som selges på auksjon av Guido Mondani Editore. Denne appen er perfekt for samlere som ønsker å legge til sjeldne vintage-stykker til samlingen deres.

Avslutningsvis er Mondani Books for iOS en må-ha pedagogisk programvare for klokkeentusiaster eller alle som er interessert i å lære mer om disse ikoniske klokkene. Det brede utvalget av bøker tilgjengelig gjennom denne appen gjør det enkelt for brukere å finne akkurat det de leter etter samtidig som de gir dem omfattende informasjon om hvert emne som dekkes. Med det brukervennlige grensesnittet og den enkle kjøpsprosessen vil Mondani Books garantert bli din favorittkilde for alt relatert til Patek Philippe og Rolex armbåndsur!

Full spesifikasjon
Forlegger Guido Mondani Editore
Utgiver-nettsted http://www.collezionareorologi.it/
Utgivelsesdato 2018-12-26
Dato lagt til 2018-12-26
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori E-bok programvare
Versjon 1.1
Os krav iOS
Krav Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 17

Comments:

Mest populær