N.O.V.A. Legacy for iOS

N.O.V.A. Legacy for iOS

iOS / gameloft (iDP) / 46 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

N.O.V.A. Legacy for iOS er et sci-fi førstepersons skytespill som bringer det beste fra den kritikerroste N.O.V.A. saga til din mobile enhet. Spillet er en remasteret versjon av den episke første episoden, og tilbyr en oppslukende skytespillopplevelse basert på en kjent Gameloft FPS-serie på samme måte som Modern Combat.

Spillet følger Kal Wardin, vår helt og pensjonerte N.O.V.A. veteran som igjen blir tilkalt for å ta på seg sin mobile rustningsdrakt til forsvar for kolonialadministrasjonsstyrkene. Med Yelena, hans personlige AI-agent ved sin side, må Kal beskytte menneskehetens skjebne ved å gå inn på slagmarken mot fremmede inntrengere mens han avdekker mysteriet bak deres plutselige angrep.

N.O.V.A. Legacy tilbyr spillere en konsolllignende opplevelse på mobile enheter med forbedret grafikk og spilling som vil holde deg engasjert i timevis. Spillet lar deg lage og oppgradere våpen fra kraftige angrepsrifler til ødeleggende plasmavåpen, noe som gir deg et forsprang på fiendene dine.

I tillegg til den oppslukende historiemodusen for én spiller, har N.O.V.A. Legacy tilbyr også ulike spillmoduser der spillere kan teste ferdighetene sine mot fremmede styrker i utfordrende tidsbegrensede hendelser eller starte strategiske angrep på unike romvesenformasjoner i spesiell ops-modus.

For de som foretrekker flerspilleraction, N.O.V.A. Legacy har dekket deg med sin deathmatch-modus der spillere kan være den siste som står i en 6-spillers ildkamp mens de tilpasser karakteren sin med en rekke marine og fremmede skinn.

Spillet har også topplister og 3.persons Death Cam-repriser som lar spillere gjenoppleve sine mest episke øyeblikk eller dele dem med venner på nettet.

Totalt sett har N.O.V.A. Legacy for iOS er et utmerket valg for spillere som leter etter en oppslukende sci-fi FPS-opplevelse på sine mobile enheter som leverer konsolllignende grafikk og spilling uten at det går på bekostning av ytelse eller kvalitet.

Nøkkelegenskaper:

- Oppslukende skyteopplevelse basert på den kjente Gameloft FPS-serien

- Lag og oppgrader våpen fra kraftige angrepsrifler til ødeleggende plasmavåpen

- Forbedret grafikk og spilling for en original N.O.V.A. skytteropplevelse

- Ulike spillmoduser, inkludert historiemodus, skyggehendelser og spesiell ops-modus

- Multiplayer deathmatch-modus med tilpassbare karakterer og skall

- Leaderboards og 3.persons Death Cam-repriser for å dele episke øyeblikk

Full spesifikasjon
Forlegger gameloft (iDP)
Utgiver-nettsted http://www.gameloft.com
Utgivelsesdato 2018-03-13
Dato lagt til 2018-03-13
Kategori Spill
Underkategori Førstepersons skyttere
Versjon
Os krav iOS
Krav Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 46

Comments:

Mest populær