Magnifying Glass And Mirror for iOS

Magnifying Glass And Mirror for iOS 2.1

iOS / SensorBLE / 12 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Forstørrelsesglass og speil for iOS er en kraftig og allsidig forstørrelsesapp som lar deg zoome inn på små detaljer og bruke telefonen som et speil med lysfelt for dempet belysning. Enten du trenger å lese liten skrift, undersøke små gjenstander eller sminke deg under dårlige lysforhold, har denne appen deg dekket.

Med bare et enkelt trykk på skjermen fryser forstørrelsesglass og speil bildet slik at du kan se nærmere og foreta finjusteringer om nødvendig. Du kan knipe for å zoome inn eller ut, rotere bildet og panorere rundt for å utforske alle detaljer. Appen tilbyr også lysstyrke- og kontrastkontroller slik at du kan justere bildet etter eget ønske.

En av de fremtredende funksjonene til forstørrelsesglass og speil er evnen til å bytte mellom frontvendte og bakovervendte kameraer. Dette betyr at du ikke bare kan bruke den som forstørrelsesglass eller speil for deg selv, men også som et inspeksjonsverktøy for vanskelig tilgjengelige områder som rør eller maskineri.

En annen nyttig funksjon er veksleknappen som lar brukere invertere farger og lage negative bilder. Denne funksjonen er nyttig når du undersøker fotosensitive materialer som filmnegativer eller røntgenstråler.

Forstørrelsesglass og speil er utrolig enkelt å bruke takket være det intuitive grensesnittet. Appens design er ren og grei med store knapper som er enkle å trykke på selv om hendene er skjelvene eller ustøe.

I tillegg tilbyr Magnifying Glass And Mirror sømløs integrasjon med Photos-appen din, slik at du kan lagre alle bilder som er tatt i appen direkte i kamerarullen uten å måtte gå ut av den først.

Totalt sett er forstørrelsesglass og speil for iOS et viktig verktøy for alle som trenger en pålitelig forstørrelsesglass eller speil mens du er på farten. Dens allsidighet gjør den perfekt for alt fra å lese menyer på restauranter til å inspisere smykker hjemme. Last den ned i dag fra nettsiden vår!

Full spesifikasjon
Forlegger SensorBLE
Utgiver-nettsted http://www.sensorble.com
Utgivelsesdato 2017-08-29
Dato lagt til 2017-08-28
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Hobbyprogramvare
Versjon 2.1
Os krav iOS
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 12

Comments:

Mest populær