The Official South Park App for iOS

The Official South Park App for iOS 2.0.3

iOS / Comedy Central / 111 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Den offisielle South Park-appen for iOS er den ultimate underholdningsprogramvaren for ekte South Park-fans. Denne appen tilbyr et bredt spekter av funksjoner som lar brukere fordype seg i South Parks verden som aldri før. Med hundrevis av morsomme lydklipp fra over 30 karakterer kan brukere lytte til favorittsitatene og slagordene deres når som helst og hvor som helst.

I tillegg til lydklipp, tilbyr The Official South Park App også en enorm samling av videoklipp fra showet. Brukere kan se favorittøyeblikkene sine og gjenoppleve klassiske episoder med bare noen få trykk på mobilenheten. Enten du leter etter ikoniske scener eller obskure referanser, har denne appen alt.

En av de mest nyttige funksjonene til The Official South Park App er episodeguiden. Brukere kan angi påminnelser for kommende episoder på Comedy Central og aldri gå glipp av et øyeblikk av favorittprogrammet deres igjen. Med detaljerte beskrivelser og luftdatoer for hver episode, gjør denne appen det enkelt å holde seg oppdatert med alt som har med South Park å gjøre.

Men det er ikke alt – Den offisielle South Park-appen inkluderer også eksklusivt innhold som ikke finnes andre steder. Fra intervjuer bak kulissene med skaperne Trey Parker og Matt Stone til spesielle forhåndsvisninger av kommende episoder, denne appen gir fansen et innblikk i en av de mest elskede animasjonsseriene i historien.

Totalt sett er den offisielle South Park-appen et viktig verktøy for enhver fan som ønsker å holde kontakten med South Park-verdenen. Med sin omfattende samling av lyd- og videoklipp, episodeguide og eksklusivt innhold, vil denne appen garantert gi timer etter timer med underholdning for både tilfeldige seere og hardbarkede fans.

Nøkkelegenskaper:

- Hundrevis av morsomme lydklipp: Lytt til dine favorittsitater og slagord når som helst

- Stor samling av videoklipp: Se favorittøyeblikkene dine og gjenopplev klassiske episoder

- Episodeguide: Sett påminnelser for kommende episoder på Comedy Central

- Eksklusivt innhold: Intervjuer bak kulissene, spesielle forhåndsvisninger og mer

- Enkel å bruke: Intuitivt grensesnitt gjør det enkelt å navigere og finne det du leter etter

Kompatibilitet:

Den offisielle South Park-appen er kompatibel med iOS-enheter som kjører iOS 11.0 eller nyere. Dette inkluderer iPhone, iPad og iPod touch.

Konklusjon:

Avslutningsvis er den offisielle South Park-appen for iOS et must for enhver fan av showet. Med sin omfattende samling av lyd- og videoklipp, episodeguide og eksklusivt innhold, tilbyr denne appen et omfattende blikk på en av de mest elskede animerte seriene i historien. Enten du er en tilfeldig seer eller en hard fan, vil denne appen garantert gi timer etter timer med underholdning. Så hva venter du på? Last ned den offisielle South Park-appen i dag og begynn å utforske South Parks verden som aldri før!

Full spesifikasjon
Forlegger Comedy Central
Utgiver-nettsted http://www.comedycentral.com/
Utgivelsesdato 2016-08-30
Dato lagt til 2016-08-30
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Humor-programvare
Versjon 2.0.3
Os krav iOS
Krav Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch; iOS 8.0
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 111

Comments:

Mest populær