Super Arcade Soccer for iPhone

Super Arcade Soccer for iPhone 1.7.0

iOS / Astute Games / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Super Arcade Soccer for iPhone er et klassisk fotballspill som bringer tilbake nostalgien til gammeldagse arkadespill. Med sin direkte tilgangskontroll og et bredt spekter av handlinger som pasninger, sentrering og ferdighetsskudd, tilbyr Super Arcade Soccer en spennende spillopplevelse som er både morsom og utfordrende.

Spillet har tre forskjellige spillkameraer som lar deg velge din foretrukne visning av feltet. Enten du foretrekker et nærbilde eller en bredere vinkel for å se mer av handlingen på banen, har Super Arcade Soccer deg dekket.

Noe av det beste med Super Arcade Soccer er arkadespillbarheten. Spillet er enkelt å kontrollere, men vanskelig å mestre, noe som gjør det egnet for spillere på alle ferdighetsnivåer. Du kan raskt plukke opp det grunnleggende og begynne å spille med en gang, men det er også mange avanserte teknikker du kan lære deg hvis du vil bli proff.

Super Arcade Soccer tilbyr 40 landslag å velge mellom slik at du kan representere landet ditt på verdensscenen. Du kan spille i Cup-modus og konkurrere mot andre lag fra hele verden eller bare nyte vennskapskamper mot et hvilket som helst land.

Grafikken i Super Arcade Soccer er lys og fargerik med tegneseriefigurer som legger til et element av moro til spillet. Lydeffektene er også godt utført med realistiske publikumsstøy og kommentarer som legger til den generelle atmosfæren.

Totalt sett er Super Arcade Soccer for iPhone et utmerket valg for alle som leter etter et morsomt fotballspill med arkadestil. Med sine lettlærte kontroller og utfordrende spillmekanikk, vil dette spillet holde deg underholdt i timevis!

Full spesifikasjon
Forlegger Astute Games
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2020-07-29
Dato lagt til 2020-07-29
Kategori Spill
Underkategori Sportsspill
Versjon 1.7.0
Os krav iOS
Krav Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær