Desert Car Offroad Rally Race for iPhone

Desert Car Offroad Rally Race for iPhone

iOS / Mindsol Studio / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Desert Car Offroad Rally Race er det ultimate 4x4 sprø Prado-racingspillet blant offroad-jeep-rallyspillene i ørkeneventyr med skittracing. Dette spillet er det beste jeep race 3d-spillet der du vil kjøre din luksuriøse landcruiser med ekstrem kjøring på offroad-ørkenspor. Desert Car Offroad Rally Racing og kjøring i ekstrem fart eventyr av 4x4-jeepen er en ekte løpsutfordring som vil teste ferdighetene dine som en toppsjåfør og jeepracer.

Som 4x4-jeepsjåfør og racer må du kjøre fort på racingbaner i gjørme-rallyeventyr. 4x4 racerspillet på ørkensafaribaner vil gi deg en perfekt kombinasjon av firehjulskjøring og landcruiser-rallyeventyr. Kjør dine kraftige jeeper og høyhastighetshummer for å vinne rallykappløpet mot tiden.

Desert Car Offroad Rally Race har ekte racingutfordringer for jeepkjøringsferdighetene dine i luksuriøse Prado-racingspill. Bruk dine beste skittrally-racingferdigheter til å kjøre fort på sandbaner med din hurtigkjørende Prado. Som profesjonell sjåfør og ekspertsyklister, kjør i høy hastighet for å nå målstreken innen tidsbegrensningen i denne 4x4 Jeep Racing Adventure 3D.

Spillet til Desert Car Offroad Rally Race er realistisk og enkelt, noe som gjør det til en hyggelig opplevelse for alle spillere. Det fantastiske og herlige spillmiljøet til Prado Jeep 4x4 Drive legger til appellen, mens flere luksuriøse monsterjeeper gjør det enda mer utfordrende.

Dette spillet har flere vanedannende nivåer med firehjuling Jeep Racing som holder spillerne engasjert i timevis. Den realistiske grafikken og ørkenmiljøet i Cruiser Race Games gjør at det føles som om du faktisk deltar i et virkelig ørken-jeep-racingspill eller offroad Cruiser Prado-løp.

For å spille Desert Car Offroad Rally Race, bare vipp eller bruk knappberøringskontrollen for å styre kjøretøyet gjennom utfordrende terreng mens du trykker på akselerasjonsknappen for å kjøre og trykker på bremseknappen for å redusere hastigheten. Med sine brukervennlige kontroller og utfordrende spilling er dette spillet perfekt for spillere på alle ferdighetsnivåer.

Avslutningsvis er Desert Car Offroad Rally Race et spill du må spille for alle som elsker terrengløp. Med sin realistiske grafikk, utfordrende spilling og flere vanedannende nivåer, vil den holde deg underholdt i timevis. Så fest sikkerhetsbeltet og ta rattet på 4-hjulskjøretøyet eller 4x4-hummeren for å bli med på det virkelige dirt race-eventyret 2018 med kjøring og racing som en profesjonell racer og toppsjåfør!

Full spesifikasjon
Forlegger Mindsol Studio
Utgiver-nettsted http://www.mindsoltech.com/
Utgivelsesdato 2020-07-29
Dato lagt til 2020-07-29
Kategori Spill
Underkategori Kjørespill
Versjon
Os krav iOS
Krav Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær