Raft Survival Island  Wild Escape for iPhone

Raft Survival Island Wild Escape for iPhone

iOS / Hafiz Muhammad Sajid / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Raft Survival Island Wild Escape for iPhone er et spennende spill som tar deg med på et spennende eventyr for å overleve midt i et dødelig hav. Du befinner deg helt alene på en flåte, strandet i midten av ingensteds uten noe annet enn vettet og overlevelsesevnen for å holde deg i live.

Spillet foregår på en ensom øy hvor du må kjempe for å overleve ved å lage en flåte og kjempe mot sultne og sinte haier som lurer rundt flåten din. Én feil kan drepe deg, så det er viktig å unngå haiangrep eller til og med spekkhoggere som lurer i nærheten.

Når du utforsker øya, vil du møte flere dyr som løver, bjørner, ulv, hjort, sauer og haier. Du må bruke jakt- og skyteferdighetene dine for å overleve og kjempe mot disse ville dyrene i tillegg til å rømme fra den jagede øya.

For å overleve dette dødelige oppdraget på kysten, må du bygge en flåte for å overleve og markere den beste sjøflukthistorien. Jakt ville dyr på den tapte øya ved å bruke helteteknikker som svømming, finne grotter eller tau for ly utenfor skogen.

I dette Raft-håndverksspillet finner du verktøy og ressurser som vil hjelpe deg å rømme fra undervannssjøen. Bygg ditt eget hjem og jakt undervannshval i havet sammen med andre farlige ville dyr som jakter på rov. Lag en superhit overlevelsesøy-sjøflukthistorie med håndverks- og jagerferdighetene dine.

Spillet har realistiske miljøer med kul grafikk som gjør det mer engasjerende enn noen gang før! Den vakre undervannssvømmingsanimasjonen legger enda et lag med spenning til dette allerede spennende eventyret!

Totalt sett er Raft Survival Island Wild Escape et fantastisk spill som gir spillere en oppslukende opplevelse i det som trengs for å overleve under så tøffe forhold! Dine tilbakemeldinger og vurderinger er verdifulle for oss, så vi håper at alle vil like å spille dette utrolige spillet!

Full spesifikasjon
Forlegger Hafiz Muhammad Sajid
Utgiver-nettsted https://apps.apple.com/us/developer/hafiz-muhammad-sajid/id1161239124
Utgivelsesdato 2020-07-28
Dato lagt til 2020-07-28
Kategori Spill
Underkategori Eventyrspill
Versjon
Os krav iOS
Krav Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær