Game of Fun Birds - Cool Run for iPhone

Game of Fun Birds - Cool Run for iPhone 1.0.15

iOS / Eugene Mikhalevskiy / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Game of Fun Birds - Cool Run for iPhone er et spennende spill som vil holde deg underholdt i timevis. Dette spillet faller inn under kategorien spill og er perfekt for de som elsker å spille spill på sin iPhone. Målet med spillet er enkelt - trykk og fly! Det er imidlertid ikke så lett som det høres ut. Du må unngå å berøre rørene mens du flyr, og jo lenger du flyr, desto farligere blir reisen.

Spillingen er grei; alt du trenger å gjøre er å trykke fingeren på skjermen før fuglen faller ned. Målet er å komme så langt som mulig uten å berøre noen rør eller hindringer i veien. Etter hvert som du går gjennom spillet, vil du møte forskjellige karakterer som tilfører reisen din mye moro og eventyr.

En ting som skiller Game of Fun Birds - Cool Run fra andre spill i sin kategori er vanskelighetsgraden. Selv om det er enkelt å lære å spille dette spillet, kan det være ganske utfordrende å mestre det. Så hvis du er klar for en utfordring, vil dette spillet definitivt holde deg engasjert.

Samlet sett tilbyr Game of Fun Birds - Cool Run for iPhone en utmerket spillopplevelse med sitt enkle, men vanedannende spill og morsomme karakterer. Den er perfekt for de som vil ha en rask spillløsning eller de som vil ha noe mer utfordrende.

Egenskaper:

- Enkel, men vanedannende spilling

- Spennende karakterer

- Utfordrende vanskelighetsgrad

- Perfekt for raske spilløkter

Hvordan spille:

Spille Game of Fun Birds - Cool Run kunne ikke vært enklere! Alt du trenger å gjøre er å trykke fingeren på skjermen før fuglen faller ned og komme så langt som mulig uten å berøre noen rør eller hindringer i veien.

Som nevnt tidligere har dette spillet et utfordrende vanskelighetsnivå som gjør at det kan ta litt tid og øvelse å mestre det. Men ikke bekymre deg; for hvert forsøk på å spille dette spillet, vil du bli bedre til å unngå hindringer og fly videre!

Så hvis du er klar for en morsom og utfordrende spillopplevelse, last ned Game of Fun Birds - Cool Run for iPhone i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Eugene Mikhalevskiy
Utgiver-nettsted http://fireplusteam.com/index.htm
Utgivelsesdato 2020-07-27
Dato lagt til 2020-07-27
Kategori Spill
Underkategori Kjørespill
Versjon 1.0.15
Os krav iOS
Krav Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær