Picky for iOS

Picky for iOS 1.2

iOS / Picky / 33 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Kresen for iOS – The Ultimate Video Review App

Er du lei av å skrive ut lange anmeldelser for produkter og steder? Vil du si din mening på en mer kreativ og engasjerende måte? Se ikke lenger enn Picky, den gratis iOS-appen som lar deg dele tankene dine med en 60 sekunders videoanmeldelse.

Picky ble designet for å revolusjonere måten vi anmelder produkter og steder på. Med det brukervennlige grensesnittet kan hvem som helst enkelt registrere sin mening om nesten hva som helst. Enten det er en ny gadget, restaurant eller feriested, lar Picky deg vise den frem i all sin prakt.

En av de største fordelene med Picky er at den tar opp kampen mot falske anmeldelser. Med uformelle og sosiale videoanmeldelser er det ikke rom for uærlighet eller overdrivelse. Hvis det ikke er visuelt bevis på produktet eller stedet som vurderes, blir det merket for fjerning av fellesskapet. Dette sikrer at bare verifiserte forbrukere deler sine meninger om Picky.

Men Picky handler ikke bare om autentisitet – det er også et informativt, underholdende og morsomt alternativ til tekstanmeldelser. Med det korte formatet på 60 sekunder kan brukere raskt få en ide om hvordan et produkt eller sted er uten å måtte lese gjennom lange avsnitt.

Og la oss ikke glemme det sosiale aspektet ved Picky! Brukere kan følge hverandre og se hva de anmelder. Dette skaper et fellesskap der folk kan oppdage nye ting basert på anbefalinger fra andre de stoler på.

Så hvordan fungerer Picky? Det er enkelt! Bare last ned appen fra App Store og registrer deg med din e-postadresse eller Facebook-konto. Når du er logget på, kan du bla gjennom ulike kategorier som teknologiske gadgets, restauranter eller reisemål til du finner noe som fanger oppmerksomheten din.

Når du er klar til å legge igjen en anmeldelse, trykker du bare på rekord og begynner å snakke! Du har 60 sekunder på deg til å dele tankene dine om hva det enn er du anmelder - så få dem til å telle. Når du er ferdig, legg til en tittel og noen tagger for å gjøre det enklere for andre å finne anmeldelsen din.

Og det er det! Din anmeldelse er nå publisert på Picky for andre å se. Du kan også dele den på sosiale medieplattformer som Facebook og Twitter for å få enda mer eksponering.

Men hva skiller Picky fra andre apper for videoanmeldelse? For det første er det fokus på autentisitet og verifisering. Ettersom falske anmeldelser blir mer vanlig, tilbyr Picky en plattform der bare bekreftede forbrukere kan dele sine meninger.

I tillegg gjør 60 sekunders formatet til Picky det enkelt for brukere å raskt få en ide om hvordan et produkt eller sted er uten å måtte lese gjennom lange avsnitt. Dette gjør den perfekt for folk som alltid er på farten og ikke har tid til å lese gjennom lange anmeldelser.

Til slutt skaper det sosiale aspektet ved Picky et fellesskap der folk kan oppdage nye ting basert på anbefalinger fra andre de stoler på. Dette skaper en følelse av kameratskap blant brukerne som er vanskelig å finne i andre anmeldelsesapper.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en innovativ måte å uttrykke din mening om produkter og steder, trenger du ikke lete lenger enn Picky for iOS. Med sitt fokus på autentisitet, engasjerende format og sosiale aspekter - det finnes ingen bedre måte å sette spor etter seg i en verden av online anmeldelser!

Full spesifikasjon
Forlegger Picky
Utgiver-nettsted https://picky.co
Utgivelsesdato 2015-12-07
Dato lagt til 2015-12-06
Kategori Video programvare
Underkategori Videopublisering og deling
Versjon 1.2
Os krav iOS
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 33

Comments:

Mest populær