Easy Resume Builder  for iOS

Easy Resume Builder for iOS 1.5

iOS / Techno Keet / 99 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å ha med deg en fysisk kopi av CV-en din overalt? Oppdaterer og redigerer du hele tiden din CV mens du er på farten? Se ikke lenger enn Easy Resume Builder for iOS, den ultimate løsningen for alle dine profesjonelle formateringsbehov.

Med Easy Resume Builder kan du holde CV-en med deg til enhver tid. Ingen flere forsinkelser eller tapte muligheter når noen ber om en kopi av CV-en din. Bare klargjør den med appen eller del en allerede forberedt versjon direkte fra applikasjonen.

Appen er designet for å være brukervennlig og enkel å lære, med et vakkert og enkelt grensesnitt som gjør det enkelt å bygge en profesjonelt formatert CV. Prosessen er så enkel som å legge til passende informasjon i feltene som er oppgitt.

En av de fremtredende funksjonene til Easy Resume Builder er dens evne til å lage flere profiler eller CVer for testformål. Dette lar brukere eksperimentere med forskjellige formater og stiler før de bestemmer seg for den endelige versjonen.

Datavalidering og kontroller utføres gjennom hele prosessen for å sikre at all nødvendig informasjon er lagt til før den endelige PDF-versjonen med personsøking genereres. Dette sikrer at hver detalj blir tatt med i betraktning, noe som gir brukerne trygghet i å vite at CV-ene deres er feilfrie.

Easy Resume Builder støtter også flere språk, noe som gjør den tilgjengelig for brukere over hele verden. Med 15 tilgjengelige språkalternativer kan alle bruke denne appen uavhengig av morsmålet.

I tillegg til å lage CV, kan brukere også sette inn følgebrev og mål i dokumentene sine. Forhåndsdefinerte mål er tilgjengelige i appen, eller brukere kan skrive sine egne personlige målsetninger.

Når de er fullført, kan CVen deles via e-post eller skrives ut i PDF-format direkte fra selve applikasjonen. Denne funksjonen gjør det enkelt for jobbsøkere å raskt sende ut søknader uten å ha tilgang til datamaskin eller skriver.

Totalt sett tilbyr Easy Resume Builder en effektiv løsning for alle som ønsker å lage profesjonelle formaterte CV-er mens du er på farten. Det brukervennlige grensesnittet kombinert med dets mange funksjoner gjør det til et viktig verktøy i enhver jobbsøkers arsenal.

Full spesifikasjon
Forlegger Techno Keet
Utgiver-nettsted http://www.technokeet.com
Utgivelsesdato 2015-03-11
Dato lagt til 2015-03-11
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Gjenoppta programvare
Versjon 1.5
Os krav iOS
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 99

Comments:

Mest populær