Photoblab for iOS

Photoblab for iOS 1.0.4

iOS / PhotoBlab Ltd / 70 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Photoblab for iOS er en kraftig MP3- og lydprogramvare som lar deg lage imponerende multimedieinnhold ved å kombinere bildene dine med lyder, stemmer eller musikk fra telefonen. Med Photoblab kan du enkelt ta opp lyd og legge den til bildene dine for å lage unikt og engasjerende innhold som vil fengsle publikum.

Enten du er en profesjonell fotograf som ønsker å vise frem arbeidet ditt eller en amatør som ønsker å dele minner med venner og familie, har Photoblab alt du trenger for å lage vakkert multimedieinnhold. Appen er enkel å bruke og kommer fullpakket med funksjoner som gjør det enkelt for alle å komme i gang.

En av de fremtredende funksjonene til Photoblab er evnen til å ta opp lyd av høy kvalitet direkte fra telefonen. Dette betyr at du kan fange lyder, stemmer eller musikk mens du er på farten og legge dem direkte til bildene dine uten å måtte overføre filer mellom enheter. Appen inkluderer også en rekke redigeringsverktøy som lar deg justere volumet, trimme klipp, legge til effekter og mer.

Når du har laget mesterverket ditt i Photoblab, er det enkelt å dele det med verden. Du kan publisere kreasjonen din direkte fra appen på sosiale medieplattformer som Facebook eller Twitter eller sende private Blabs via e-post. Enten du vil vise frem arbeidet ditt offentlig eller holde det privat for bare noen få utvalgte personer, gjør Photoblab det mulig.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig MP3- og lydprogramvare som lar deg kombinere bilder med lydopptak på kreative måter, kan du ikke se lenger enn til Photoblab for iOS. Med sitt intuitive grensesnitt og kraftige redigeringsverktøy har denne appen alt som trengs for å lage imponerende multimedieinnhold mens du er på farten!

Anmeldelse

Apputviklere finner mer kreative måter å dele innhold på iPhone for hvert år som går. Fra Instagram til Vine, antallet kameraorienterte verktøy som foredler selve ideen om sosial deling vokser stadig etter hvert som teknologien utvikler seg. Photoblab ser ut til å bli med på listen over verktøy som teknologikyndige, sosiale individer bruker for å nå ut til venner og familie via Facebook, Twitter og andre sosiale utsalgssteder.

Photoblab ligner mye på tjenestene nevnt ovenfor. Du må registrere deg (selv om du kan koble til en Facebook-konto hvis du velger det) og hjemmegrensesnittet er en strøm av innhold produsert av andre brukere. Du kan følge andre mennesker, de kan følge deg, og du kan dele innholdet ditt direkte til andre sosiale nettverk. Hovedforskjellen er imidlertid typen innhold du lager og deler. Photoblabs er stillbilder med lydopptak. Så de kan være lysbildefremvisninger, eller de kan være korte meldinger du deler med folk som inkluderer bilder for å illustrere poenget ditt. Tjenesten er ny, så folk eksperimenterer stort sett, men vi kan tenke oss en del kreative bruksområder for appen i fremtiden.

Photoblab er mye moro å bruke, grensesnittet er intuitivt og rent, delingsfunksjonene er raske, og fellesskapet vokser raskt. Selv om enhver app som gjør så mye er bundet til å ha hikke, små feil og ytelsesproblemer under tunge lastetider, fungerer den i det hele tatt ekstremt bra, og vi fant kombinasjonen av lyd og bilder ikke bare spennende, men utrolig vanedannende.

Full spesifikasjon
Forlegger PhotoBlab Ltd
Utgiver-nettsted http://www.photoblab.com/
Utgivelsesdato 2013-02-08
Dato lagt til 2013-02-08
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Programvare for lydproduksjon og innspilling
Versjon 1.0.4
Os krav iOS
Krav Requires iOS 4.3 or later.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 70

Comments:

Mest populær