Vine for iOS

Vine for iOS 1.3.1

iOS / Vine Labs / 3341 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Vine for iOS er en videoprogramvare som lar brukere lage korte, vakre, looping-videoer på en enkel og morsom måte. Med ubegrensede opplastinger og gratis tilgang er Vine den perfekte plattformen for å dele livet i bevegelse med venner og familie.

Legg ut videoer umiddelbart på Vine, og del dem deretter på Twitter og Facebook (mer kommer snart!). Denne funksjonen gjør det enkelt å dele innholdet ditt på flere sosiale medieplattformer med bare ett klikk. Du kan også finne, følge og samhandle med folk nær deg på Vine.

En av de beste tingene med Vine er dens enkelhet. Appens grensesnitt er brukervennlig og intuitivt, noe som gjør det enkelt for alle å lage fantastiske videoer uten forutgående erfaring eller teknisk kunnskap. Enten du er en amatørfilmskaper eller en erfaren profesjonell, har Vine alt du trenger for å bringe ideene dine ut i livet.

Vines redigeringsverktøy er også førsteklasses. Du kan enkelt trimme klippene dine ned til perfekt lengde eller legge til musikk fra biblioteket ditt. Appen tilbyr også en rekke filtre som kan brukes i sanntid mens du spiller inn videoen din.

En annen flott funksjon ved Vine er dens samfunnsaspekt. Brukere kan utforske trendinnlegg, fremhevede hashtags og redaktørens valg – alt sammen kurert av appens ekspertteam – noe som gjør det enkelt å oppdage nytt innhold som stemmer overens med deres interesser.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig videoprogramvare som lar deg lage imponerende innhold raskt og enkelt mens du kobler deg til likesinnede over hele verden – ikke se lenger enn til Vine for iOS!

Anmeldelse

Vine er en sensasjon - en drevet av kjendiser, startups og bloggere over hele verden, og stamtavlen til å være skapt av Twitter. Som en av dusinvis av forskjellige apper for videoopptak og deling på App Store, hva gjør Vine unik og verdig en nedlasting?

Vines premiss er veldig grunnleggende. Ta opp tre korte videosegmenter, og programvaren setter dem sammen i en loop. Selv om det pålydende kan virke veldig elementært, er det faktisk noen utrolig kreative, unike applikasjoner av plattformen, og fordi Vine også er en sosial plattform, lar deg dele med andre, følge deres Vines og kommentere eller like dem , er det lett å se hva andre mennesker gjør. Etter den første installasjonen vil du bli bedt om å registrere deg og få en kort veiledning om hvordan du lager en Vine. Du kan deretter ta opp din første video med noen få raske trykk på videoikonet. Med hver Vine du oppretter, kan du legge til en bildetekst og plassering og deretter dele til Vine, Facebook og Twitter, selv om dette er valgfritt.

Hvis du ser etter en videoredigeringsapp som lar deg gjøre mer robuste ting som å legge til bakgrunnsmusikk, endre scener eller lage lengre videoer, er dette ikke det. Vine er en meme-generator - en looping videoopptaker som perfekt integrerer det som gjør webvideo så overbevisende med plattformene den trives på. For nettvideo-junkies eller sosiale medier er dette en nødvendig nedlasting.

Full spesifikasjon
Forlegger Vine Labs
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2013-07-18
Dato lagt til 2013-07-18
Kategori Video programvare
Underkategori Videopublisering og deling
Versjon 1.3.1
Os krav iOS
Krav Supports iPhone 3GS and higher. Requires iOS 5.0 or later.
Pris Free
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 3341

Comments:

Mest populær