Vimeo for iOS

Vimeo for iOS 3.0

iOS / Vimeo / 1280 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Den nye Vimeo iPhone-appen er den raskeste måten å se, lage og dele Vimeo-videoer på mens du er på farten.

Det er fullstendig reimaginert for å være awesomere, slankere, vakrere, mye mer fantastisk, og også mye, mye awesomere. Den smartere, mer intuitive designen gjør opplasting, surfing og deling latterlig enkelt.

Ta med deg feeden mens du er på farten, nyt en Staff Pick- eller Vimeo-kanal mens du er i kø for lunsj, eller ta igjen Se senere-køen mens du slapper av i parken. Oi, den hunden gjør noe gal! Film den og last opp videoen din rett fra appen. Du kan til og med se flere videoer mens den laster opp.

Her er noe av det som gjør den nye Vimeo iPhone-appen fantastisk:

Administrer og se på alle videoene dine på farten?Ã???Ã??Ã?¢?Ã???Ã??Ã?¢ Søk raskt etter videoer fra hele Vimeo-katalogen?Ã???Ã? ?Ã?¢?Ã???Ã??Ã?¢ Oppdag nye og fantastiske videoer i Utforsk-fanen

Last opp enkelt fra kamerarullen eller ta bilder rett fra appen

Fortsett å bruke appen mens videoene dine laster opp? hvordan du vil?

Se videoer fra Vimeo-feeden din, Se senere-køen, eller opplastingene eller liker? Se senere kø

Gjør alt superraskt

Vi håper vår nye iPhone-app gjør deg glad! Vimeo for iPad-brukere, ikke bekymre deg: oppdateringen din er i arbeid.

(Krever iPhone 3GS eller 4G og iOS 4.0+)

Vær oppmerksom på at denne appen for øyeblikket kun er tilgjengelig på engelsk.

Anmeldelse

Selv om det er vanskelig å forestille seg at det er en reell konkurrent til YouTubes dominans av nettvideomarkedet, har Vimeo i det stille gjort seg et navn de siste årene. Med milliarder av videoer og en robust delingsplattform som har blitt brukt av både bedrifter og tankeledere, er Vimeo en av de beste videodelingssidene på Internett, og mobilappen for iPhone og iPad er en perfekt representasjon av hvorfor.

Når du først åpner Vimeo, vil du se hva som gjør det så annerledes. Dette er et nettsted om å lage flott innhold, ikke nødvendigvis å konsumere det (selv om begge er fremtredende). Du kan ta opp video direkte fra Vimeo-appen, og mens du til slutt må registrere deg eller logge på for å laste opp det innholdet, kan du starte uten å gjøre det. Opptaksfunksjonene er begrenset til de innebygde verktøyene på iPhone eller iPad, men det er en redigeringsfunksjon som lar deg redigere flere klipp sammen, legge til musikkspor, lage titler og legge til filtre til videoene dine – alt veldig kraftig verktøy som går utover de grunnleggende funksjonene til Kamera-appen. Til slutt kan du laste opp videoene dine til Vimeo og dele dem med seerne.

Vimeo har kanskje ikke rekkevidden eller søkeprominensen til YouTube, men med kraften og funksjonene som er tilgjengelige i opptaks- og redigeringsfunksjonene, og den forsiktige integreringen av disse funksjonene i mobilplattformen, er det en veldig god videotjeneste. Hvis du leter etter en erstatning for YouTube eller du har en Vimeo-konto og ønsker å ta med deg videoen mens du er på farten, last ned Vimeo-appen i dag.

Full spesifikasjon
Forlegger Vimeo
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2012-11-29
Dato lagt til 2012-11-29
Kategori Video programvare
Underkategori Videopublisering og deling
Versjon 3.0
Os krav iOS
Krav Requires iOS 5.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 1280

Comments:

Mest populær