MyMotif - Add Music to Video for iPhone

MyMotif - Add Music to Video for iPhone 1.3

iOS / Lovlund Innovation AB / 2 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

MyMotif - Legg til musikk til video for iPhone er en revolusjonerende MP3- og lydprogramvare som lar deg lage ditt eget unike lydspor for videoene dine. Med MyMotif trenger du ingen forkunnskaper om musikk eller lydredigering. Programvaren gir deg et bredt utvalg av lyder, melodier og beats som du kan mikse og matche for å lage din egen spesielle sang.

Enten du er en amatørvideograf eller en profesjonell filmskaper, er MyMotif det perfekte verktøyet for å legge til musikk til videoene dine. Det er brukervennlig grensesnitt og intuitive kontroller gjør det enkelt for alle å bruke. Du kan velge mellom en rekke forskjellige lydpakker, hver med sin egen unike stil og tema.

For eksempel, hvis du har tatt noen fantastiske videoer fra skituren din i de franske alpene - med MyMotifs Epic Landscape-pakker kan du mikse og matche de medfølgende lydene for å lage din egen unike sang. Eller hvis du har en søt film av barna som leker i bakgården - hvorfor ikke sette din egen musikk til den ved å bruke lydene fra MyMotifs-pakkene Fire og Salsa.

MyMotif gir brukere full kontroll over prosessen for å lage lydspor. Du kan justere tempo, tonehøyde, volumnivåer og mer til alt er helt riktig. Programvaren inkluderer også avanserte funksjoner som loop-punkter som lar brukere sømløst gjenta deler av sporet uten merkbare pauser.

Noe av det beste med MyMotif er at det er tilgjengelig på AppStore, noe som betyr at det er bygget spesielt for iPhone- og iPad-enheter. Dette betyr at brukere vil kunne dra nytte av all grafikk- og lydfunksjonene som tilbys av disse enhetene når de lager lydsporene deres.

Totalt sett er MyMotif et utmerket valg for alle som leter etter et brukervennlig, men kraftig verktøy for å legge til musikk til videoene sine. Enten du lager hjemmefilmer eller profesjonelle filmer, har denne programvaren alt som trengs for å få frem det beste i hver video. Så hvorfor ikke prøve det i dag og se hva du kan lage?

Full spesifikasjon
Forlegger Lovlund Innovation AB
Utgiver-nettsted http://www.lovlundinnovation.com
Utgivelsesdato 2019-06-26
Dato lagt til 2019-07-22
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Programvare for lydproduksjon og innspilling
Versjon 1.3
Os krav iOS
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 2

Comments:

Mest populær