Prisoner Escape Story 3D for iPhone

Prisoner Escape Story 3D for iPhone

iOS / Hamza Naveed / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du klar til å ta den ultimate utfordringen med å rømme fra et høysikkerhetsfengsel? Ikke se lenger enn Prisoner Escape Story 3D, det spennende nye spillet for iPhone som vil sette ferdighetene dine på prøve.

I dette spillet spiller du som en fange som er fast bestemt på å bryte ut av fengselet og gjenvinne friheten. Men det blir ikke lett – fengselet er tungt bevoktet med CCTV-kameraer, lasergjerder og patruljerende vakter som alltid er i høy beredskap. Du må bruke all din vett og list for å snike deg forbi dem uoppdaget.

En av hovedtrekkene til Prisoner Escape Story 3D er dens utfordrende fluktoppdrag. Hvert nivå presenterer et nytt sett med hindringer og utfordringer som du må overvinne for å komme deg videre. Du må finne nøkler for å låse opp dører, unngå snubletråder og alarmer, og til og med bruke bomber strategisk for å ta ut grupper av vakter på en gang.

Men det handler ikke bare om brute force - du må også bruke hjernekraften din for å løse gåter og navigere gjennom komplekse miljøer. Spillet inkluderer et minispill med skyvepuslespill som vil teste dine romlige resonnementferdigheter mens du prøver å flytte rundt blokker for å lage en vei gjennom hvert nivå.

Selvfølgelig ville ingen stor flukt være komplett uten noen kamphandlinger! I Prisoner Escape Story 3D har du tilgang til forskjellige våpen og verktøy som kan hjelpe deg med å ta ned vakter eller distrahere dem slik at du kan skli forbi ubemerket. Fra brekkjern og baseballballtre til røykbomber og sjokkvåpen, det er mange alternativer til din disposisjon.

Spillets fantastiske 3D-fengselsmiljø legger også til et ekstra lag med realisme. Du vil føle at du virkelig er inne i et fengsel med maksimal sikkerhet når du utforsker de mørke korridorene, klatrer over vegger, kryper gjennom ventiler og mer. Og med realistiske lydeffekter som klirrende metalldører eller fottrinn som ekko nedover gangene, vil hvert øyeblikk av spillet være en oppslukende opplevelse.

Totalt sett er Prisoner Escape Story 3D et spill du må spille for alle som elsker en god utfordring. Med sin kombinasjon av stealth, kamp og gåteløsende gameplay, tilbyr den noe for enhver smak. Så hva venter du på? Last den ned i dag og begynn å planlegge din flukt!

Full spesifikasjon
Forlegger Hamza Naveed
Utgiver-nettsted https://apps.apple.com/us/developer/hamza-naveed/id1220023798
Utgivelsesdato 2020-07-10
Dato lagt til 2020-07-10
Kategori Spill
Underkategori Actionspill
Versjon
Os krav iOS
Krav Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær