Street Fighter IV for iPhone

Street Fighter IV for iPhone 1.00.12

iOS / Capcom Entertainment / 308 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Street Fighter IV for iPhone er et spill som gir den første ekte kampopplevelsen på din mobile enhet. Denne kompromissløse jagerflyen har all den viscerale spenningen, fantastisk grafikk og strålende spilling som er kjennetegnene til serien. Enten du er en langvarig fan eller ny i franchisen, Street Fighter IV for iPhone vil garantert gi timevis med underholdning.

En av de fremtredende funksjonene til Street Fighter IV for iPhone er tilgjengeligheten. Langtidsfans kan hoppe inn i handlingen og ha en umiddelbar kjennskap til kontrollene, mens mer uformelle spillere kan dra nytte av en rekke innstillinger og opplæringsprogrammer som setter dem på veien til å bli en verdenskriger.

Spillets grafikk er fantastisk, med detaljerte karaktermodeller og livfulle bakgrunner som gir liv til hver kamp. Animasjonene er jevne og flytende, noe som gjør at hvert slag, spark og spesielle trekk føles tilfredsstillende.

Men det handler ikke bare om utseende – Street Fighter IV for iPhone har også dyp spillmekanikk som belønner dyktig spilling. Hver karakter har sitt eget unike bevegelsessett og spillestil, slik at spillerne kan finne sin favoritt fighter og utvikle sine egne strategier.

Selvfølgelig ville ingen kampspill vært komplett uten flerspiller – og Street Fighter IV for iPhone leverer i spar. Spillet støtter head-to-head arkadespill over Bluetooth, slik at du kan utfordre vennene dine eller tilfeldige motstandere fra hele verden.

Alt i alt er Street Fighter IV for iPhone et utmerket tillegg til biblioteket til enhver mobilspiller. Med sin kombinasjon av tilgjengelighet, dybde og flerspilleralternativer, vil det garantert gi utallige timer med moro enten du spiller alene eller med venner.

Full spesifikasjon
Forlegger Capcom Entertainment
Utgiver-nettsted http://www.capcom.com
Utgivelsesdato 2017-06-12
Dato lagt til 2017-06-12
Kategori Spill
Underkategori Kampspill
Versjon 1.00.12
Os krav iOS
Krav None
Pris $4.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 308

Comments:

Mest populær