GPS Phone Tracker - Family Locator for iPhone

GPS Phone Tracker - Family Locator for iPhone 1.8

iOS / Euro Infotech Software Solutions / 74 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

GPS Phone Tracker - Family Locator for iPhone er et kraftig verktøy som lar deg holde oversikt over dine kjæres oppholdssted til enhver tid. Enten du er bekymret for barnas sikkerhet eller ønsker å forsikre deg om at ektefellen din har kommet trygt til bestemmelsesstedet, gir denne appen trygghet ved å gi deg posisjonsoppdateringer i sanntid.

Med GPS Phone Tracker - Family Locator kan du enkelt se hvor familiemedlemmene dine befinner seg på et kart. Appen bruker den nyeste GPS-teknologien for å gi nøyaktige posisjonsdata, slik at du kan være sikker på at informasjonen du mottar er oppdatert og pålitelig.

En av de flotte tingene med denne appen er at den fungerer i sanntid. Dette betyr at så snart noens plassering endres, vil du bli varslet umiddelbart. Du kan også sette opp varsler for spesifikke steder, for eksempel barnets skole eller en venns hus, slik at du mottar varsler når de ankommer eller forlater disse stedene.

GPS Phone Tracker - Family Locator inkluderer også en historiefunksjon som lar deg se hvor noen har vært over en viss tidsperiode. Dette kan være nyttig hvis du vil sjekke barnets bevegelser i løpet av dagen eller hvis du trenger å spore opp en tapt telefon.

I tillegg til sporingsmulighetene, inkluderer denne appen også flere andre funksjoner designet spesielt for familier på farten. For eksempel er det en SOS-knapp som sender en nødmelding med din nåværende posisjon til forhåndsvalgte kontakter i nødstilfeller.

Det er også innebygd meldingsfunksjoner i appen slik at familiemedlemmer kan kommunisere med hverandre direkte på plattformen. Dette gjør det enkelt for foreldre og barn å holde kontakten selv når de ikke er fysisk sammen.

Totalt sett er GPS Phone Tracker - Family Locator et utmerket verktøy for alle som ønsker trygghet og vite hvor deres kjære er til enhver tid. Med sine avanserte sporingsfunksjoner og brukervennlige grensesnitt er den enkel å bruke og gir pålitelige posisjonsdata som du kan stole på. Enten du er forelder, ektefelle eller omsorgsperson, er denne appen et must for alle som ønsker å holde kontakten med familiemedlemmene sine, uansett hvor de er i verden.

Full spesifikasjon
Forlegger Euro Infotech Software Solutions
Utgiver-nettsted http://www.euroinfotech.net
Utgivelsesdato 2015-12-02
Dato lagt til 2017-04-02
Kategori Reise
Underkategori GPS-programvare
Versjon 1.8
Os krav iOS
Krav None
Pris Paid
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 74

Comments:

Mest populær