BlaberChat for iPhone

BlaberChat for iPhone 1.0

iOS / Agriya / 4 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

BlaberChat for iPhone er en kraftig forretningsprogramvare som er utviklet for å hjelpe gründere med å sette opp sin egen chatte-app-virksomhet. Med sine eksepsjonelle funksjoner og muligheter er BlaberChat det perfekte verktøyet for alle som ønsker å lage en vellykket chat-applikasjon.

En av de fremtredende funksjonene til BlaberChat er evnen til å synkronisere Facebook-profilbilder. Dette betyr at brukere enkelt kan importere Facebook-profilbildet sitt til appen, noe som gjør det enklere for dem å få kontakt med venner og familiemedlemmer. I tillegg lar BlaberChat brukere dele filer på opptil 50 MB, noe som gjør det enkelt for dem å sende store filer uten å måtte bekymre seg for grenser for e-postvedlegg.

En annen flott funksjon ved BlaberChat er evnen til å støtte gruppechatter med opptil 1000 medlemmer. Dette gjør det til et ideelt verktøy for bedrifter som leter etter en effektiv måte å kommunisere med sine ansatte eller kunder på. Enten du er innen markedsføring, IT eller utdanning, har BlaberChat alt du trenger.

BlaberChat er også utstyrt med en effektiv bildebeskjæringsfunksjon som lar brukere beskjære bilder før de sendes ut. Dette sikrer at bildene er riktig størrelse og formatert før de deles med andre.

Totalt sett vil Agriyas nylig lanserte BlaberChat garantert oppfylle dine gründerdrømmer ved å gi deg alle verktøyene du trenger for å lage en vellykket chatteapplikasjon. Så hvorfor vente? Ta kontakt i dag og begynn å nyte alle de eksepsjonelle tjenestene som tilbys av denne WhatsApp-klonen!

Full spesifikasjon
Forlegger Agriya
Utgiver-nettsted http://www.agriya.com
Utgivelsesdato 2016-11-18
Dato lagt til 2016-11-24
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Programvare for små bedrifter
Versjon 1.0
Os krav iOS
Krav None
Pris $1499
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4

Comments:

Mest populær