Photo Slideshow Maker for iPhone

Photo Slideshow Maker for iPhone 2.0

iOS / Mobisoft Labs / 196 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Photo Slideshow Maker for iPhone er en kraftig videoprogramvare som lar deg lage fantastiske lysbildeserieklipp ved å bruke favorittbildene dine. Med denne appen kan du organisere flere bilder om gangen og konvertere dem til en video med musikk og vakker animasjon. Del kreasjonene dine med venner på sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram.

Denne multifunksjonsappen tilbyr et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å bruke for alle. Du kan legge ved musikkfiler i bakgrunnen av lysbildefremvisningen for å gjøre den mer engasjerende. Appen kommer også med unike filtre og blandingseffekter som lar deg redigere lysbildefremvisningen i henhold til dine preferanser.

Tilpassede tekstdesign er tilgjengelig i appen slik at du enkelt kan legge til bildetekster eller titler til lysbildefremvisningene dine. Du kan lagre og dele dem på sosiale medieplattformer uten problemer.

Photo Slideshow Maker for iPhone er lett og stabil, noe som gjør den til et ideelt valg for de som vil ha et effektivt verktøy uten å gå på bekostning av enhetens ytelse. Beskjæringsverktøyet er kraftig nok til å enkelt beskjære bilder samtidig som kvaliteten opprettholdes.

Dynamiske temaer er tilgjengelige i appen slik at du kan lage imponerende lysbildefremvisninger uten problemer. Du kan justere opasitet, metningslysstyrke, kontraster, etc., i henhold til dine krav.

Spesialeffekter er også tilgjengelig i Photo Slideshow Maker for iPhone, slik at du kan legge til mer kreativitet til klippene dine. Velg bilder direkte fra galleriet eller ta nye med kamerafunksjonen til denne applikasjonen.

Du kan legge ved egendefinerte lydklipp med lysbildefremvisningen for å gjøre den mer realistisk og minneverdig. Denne funksjonen lar brukere definere historien sin i korte videoopplæringer mens de gjør gode inntrykk på familie og venner.

De brukervennlige funksjonene til denne applikasjonen gjør den kjent for brukere som ønsker et effektivt verktøy uansett hvor de går. Den store responsen til denne appen sikrer jevn drift selv når du jobber med store prosjekter.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en pålitelig applikasjon for lysbildefremvisning som tilbyr ulike funksjoner som tilpasset tekstdesign, dynamiske temaer og spesialeffekter, så er Photo Slideshow Maker for iPhone det perfekte valget for deg. Det er en app med flere funksjoner som lar deg lage utrolige filmklipp av dine dyrebare øyeblikk og få dem til å bli levende på enheten din. Bruk fantasien din til å definere historien din i korte videoopplæringer og gjør gode inntrykk på familie og venner.

Full spesifikasjon
Forlegger Mobisoft Labs
Utgiver-nettsted http://mobisoftlabs.com/
Utgivelsesdato 2016-02-12
Dato lagt til 2016-08-03
Kategori Video programvare
Underkategori Videokonverterere
Versjon 2.0
Os krav iOS
Krav Easily add effects and styles of your choice in a slideshow and customize the clip according to your imagination. It's a multi-feature app for making creative slideshows of your memorable moments for lifetime.
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 196

Comments:

Mest populær