Cord for iPhone

Cord for iPhone 1.0

iOS / Cord Project Inc. / 71 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Cord er utrolig enkel, utrolig rask talemelding som lar deg chatte med én venn eller rope til en hel gruppe venner. Du kan lagre meldingene du elsker, og resten forsvinner. Ledning er en helt ny måte å snakke i telefonen på igjen.

Funksjoner:

Trykk på en melding for å lytte. Hold for å svare.

Lytt raskt. Ingen melding er lengre enn 12 sekunder.

Bruk mikrofonknappen for å sende til en eller flere venner.

Sveip for å se de siste 100 meldingene dine.

Gamle meldinger forsvinner for alltid.

Stjernemerke en melding for å lagre så lenge du vil.

Kom i gang nå. Ingen e-post, ingen passord kreves.

Anmeldelse

Cord er en app for lydmeldinger. Det lar brukere sende korte lydmeldinger til hverandre i et ganske kjent sosialt delingsformat. Resultatet er noe som føles både nytt og kjent og er veldig moro for folk som liker å sende lydmeldinger.

Fordeler

Kort lengde på klipp: Akkurat som Twitter eller Vine, har Cord omfavnet fordelene med korthet. Appen lar deg bare ta opp maksimalt 12 sekunder for hvert klipp du sender. Dette er flott, fordi det hindrer noen i å sende deg lange meldinger som er bedre egnet for en telefonsamtale.

Gruppemeldinger: Å kunne sende en melding til mer enn én venn er en flott funksjon. Det gjør dette til en litt mer sosial og funksjonell app sammenlignet med andre produkter som bare lar deg sende meldinger til en enkelt kontakt om gangen.

Glatt grensesnitt: Cord er en flott app, med noen fine små konfigurasjonsalternativer som møter deg ved oppsett, for eksempel å kunne velge fargeskjemaet du foretrekker. Grensesnittet er stilig og flatt, med kontroller som er enkle å forstå og bruke.

Ulemper

Lave adopsjonsrater: Du må allerede ha appen lastet ned for å motta meldinger fra den. Appen har innebygd funksjonalitet for å invitere folk, men med så mange sosiale apper som allerede er på markedet, kan kontaktene dine være uvillige til å registrere seg for en ny. Svært få mennesker ser ut til å være på det for tiden, men kanskje etter hvert som det vokser en bredere brukerbase, vil det bli lettere å finne kontakter som bruker det.

Bunnlinjen

Cord er en morsom app. Den er rask og ser bra ut og kan være en flott sosial app. Imidlertid er adopsjonsratene for øyeblikket ganske lave, og inntil flere brukere registrerer seg for tjenesten, vil den være begrenset i sin nytte.

Full spesifikasjon
Forlegger Cord Project Inc.
Utgiver-nettsted http://cordproject.co
Utgivelsesdato 2014-09-04
Dato lagt til 2014-09-04
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Webtelefoner og VoIP-programvare
Versjon 1.0
Os krav iOS
Krav Requires iOS 7.0 or later.
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 71

Comments:

Mest populær