Kinoma Connect for iPhone

Kinoma Connect for iPhone 1.01

iOS / Kinoma / 333 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Kinoma Connect for iPhone er en kraftig MP3- og lydprogramvare som lar deg enkelt spille av favorittpodcaster, musikk, video og bilder til smart-TVer og tilkoblede høyttalere som støtter DLNA. Med Kinoma Connect kan du nyte nye forbrukeropplevelser med media i hjemmet.

En av de største hindringene når det kommer til streaming av podcaster er behovet for å abonnere, laste ned og administrere dem. Men med Kinoma Connect er dette problemet eliminert ettersom det strømmer podcaster direkte. Appen gjør det enkelt for brukere å bla gjennom, søke og spille av sine favorittpodcaster og nyoppdagede podcaster fra en omfattende katalog med mer enn 6500 podcaster.

Når det gjelder strømming av musikk til hjemmets tilkoblede høyttalere og smart-TVer, har langsomme oppstartstider og buffering ført til en frustrerende opplevelse for mange forbrukere. Men med Kinoma Connects lynraske musikkstrømmefunksjoner kan brukere begynne å lytte nesten umiddelbart.

Kinoma Connect gjør det også like praktisk for brukere å spille av videoer tatt med telefonen eller nettbrettet på DLNA-kompatible TV-er, Blu-Ray Disc-spillere og mediastreamere. Dette betyr at brukere enkelt kan dele videoene sine med venner eller familie på en større skjerm uten problemer.

En annen unik funksjon ved Kinoma Connect er dens evne til å tillate brukere å panorere og zoome rundt bilder på smart-TV-ene deres – en verdensførste innen DLNA mobil-til-TV-funksjonalitet! Mens vanlig på telefoner og nettbrett i disse dager; å manipulere bilder på denne måten på smart-TVer har ikke vært mulig før nå!

Brukergrensesnittet til Kinoma Connect er designet med tanke på enkelhet. Den tilbyr enkel navigering gjennom det raskt responsive, flytende brukergrensesnittet med fokus på innholdsutforskning. En sidefelt gir rask tilgang til alle deler av appen med et enkelt sveip mens store fargerike navigasjonselementer gjør enhåndsnavigering til en lek!

For å konkludere; hvis du leter etter en MP3- og lydprogramvare som tilbyr sømløse podcast-strømmemuligheter sammen med lynrask musikkavspilling; Da trenger du ikke lete lenger enn til Kinoma Connect for iPhone. Med sine unike funksjoner som panorering og zoom bilder på smart-TVer, enkel navigering og mer; Kinoma Connect er det perfekte valget for alle som ønsker å nyte mediene sine i hjemmet!

Full spesifikasjon
Forlegger Kinoma
Utgiver-nettsted http://www.kinoma.com/
Utgivelsesdato 2014-02-18
Dato lagt til 2014-02-19
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Mediaspillere
Versjon 1.01
Os krav iOS
Krav Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 333

Comments:

Mest populær