Shubhavishva for iPhone

Shubhavishva for iPhone 1.1

iOS / Adronics / 9 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Shubhavishva for iPhone er en kraftig programvare for ekteskapsbyråer som har servert høyt utdannede Marathi bruder og brudgom i over 20 år. Med sin omfattende database med profiler, har Shubhavishva vært medvirkende til å avgjøre tusenvis av ekteskap med mennesker som kommer fra hele Maharashtra, hundrevis av Marathi-folk bosatte seg fra Maharashtra samt unge Marathi-menn og -kvinner som jobber/studerer i utlandet.

En av nøkkelfunksjonene som skiller Shubhavishva fra annen programvare for ekteskapsbyråer er dens ubegrensede tilgang til profildata. Dette betyr at brukere kan bla gjennom en omfattende database med profiler uten noen begrensninger eller begrensninger. I tillegg lar funksjonen "legg til i shortlist" brukere lagre profiler de er interessert i og komme tilbake til dem senere.

Den smarte søkefunksjonen i Shubhavishva gjør det enkelt for brukere å finne den ideelle matchen basert på spesifikke kriterier som alder, utdanning, yrke, beliggenhet og mer. Funksjonen for automatisk matchmaking og profilforslag tar ting et skritt videre ved å foreslå potensielle samsvar basert på brukerpreferanser.

Horoskopmatching er et viktig aspekt ved indiske ekteskap, og Shubhavishva forstår dette godt. Programvaren kommer med et innebygd horoskop-tilpasningsverktøy som hjelper brukere med å bestemme kompatibilitet mellom to individer basert på deres astrologiske kart.

Bildegalleriet/kontaktdetaljer-funksjonen lar brukere se bilder og kontaktdetaljer (som telefonnummer eller e-postadresse) av potensielle treff direkte i appen. Dette gjør det enkelt for brukere å koble seg til hverandre uten å måtte gå gjennom mellomledd.

Til slutt lar uttrykksinteressefunksjonen brukere uttrykke sin interesse for en bestemt profil med bare ett klikk. Dette sender et varsel til den andre brukeren som indikerer at noen er interessert i profilen deres.

Totalt sett er Shubhavishva for iPhone en utmerket ekteskapsbyråprogramvare som tilbyr et bredt spekter av funksjoner designet spesielt for Marathi bruder og brudgom. Med sin omfattende database med profiler, smart søk, automatisk matchmaking og profilforslag, horoskopmatching, fotogalleri/kontaktdetaljer og uttrykksinteressefunksjon, er Shubhavishva det perfekte verktøyet for alle som ønsker å finne sin ideelle match.

Full spesifikasjon
Forlegger Adronics
Utgiver-nettsted http://adronics.wordpress.com
Utgivelsesdato 2013-10-25
Dato lagt til 2013-10-28
Kategori iTunes og iPod-programvare
Underkategori Annen iTunes- og iPod-programvare
Versjon 1.1
Os krav iOS
Krav Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 9

Comments:

Mest populær