JamBandit for iPhone

JamBandit for iPhone 1.0.3

iOS / Recombinant Inc / 129 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

JamBandit for iPhone er en revolusjonerende MP3- og lydprogramvare som setter viften i bandet. Denne banebrytende interaktive musikkapplikasjonen muliggjør ekspertmusikalsk ytelse fra alle spillere, uavhengig av erfaring eller trening. Med JamBandit kan du slippe løs din indre rockestjerne og lage fantastisk musikk med bare en berøring.

Designet til JamBandit er friksjonsfritt og enkelt. Det er ingen strenger, bånd eller pianotaster å bekymre seg for. Du trenger ingen instruksjoner eller bruksanvisning for å komme i gang. Alt du trenger er din iPhone, en berøringsskjerm og den magiske evnen til å spille bra.

JamBandit tilbyr et omfattende bibliotek med sanger og instrumenter som du kan improvisere fra. Enten du liker rock, pop, jazz eller blues – det er noe for enhver smak i denne appen! Du kan velge mellom ulike instrumenter som gitar, bassgitar, trommer og keyboard for å lage din egen unike lyd.

En av de beste tingene med JamBandit er dens sosiale delingsfunksjon. Når du har laget mesterverket ditt med denne appen – kan du dele det med andre via e-post, SoundCloud eller Facebook! Dette betyr at du ikke bare vil kunne vise frem talentet ditt, men også få kontakt med andre musikere rundt om i verden.

JamBandit er designet med tanke på både nybegynnere og erfarne musikere. Appen er utstyrt med funksjoner som auto-tune som hjelper til med å korrigere tonehøydeproblemer mens du spiller et instrument; akkordgjenkjenning som gjør det lettere for nybegynnere å spille med; og metronom som hjelper til med å holde tid mens du spiller.

JamBandit er totalt sett et utmerket verktøy for alle som elsker musikk og ønsker å utforske sin kreative side uten begrensninger! Det er brukervennlig grensesnitt kombinert med det enorme biblioteket av sanger og instrumenter gjør det til en enestående programvare som enhver musiker bør ha på sin iPhone!

Nøkkelegenskaper:

1) Friksjonsfri design

2) Omfattende bibliotek med sanger og instrumenter

3) Sosial delingsfunksjon

4) Autotuning, akkordgjenkjenning og metronom

5) Passer for både nybegynnere og erfarne musikere

Fordeler:

1) Enkelt å bruke grensesnitt

2) Stort bibliotek med sanger og instrumenter å velge mellom

3) Sosial delingsfunksjon lar deg få kontakt med andre musikere rundt om i verden

4) Autotuning, akkordgjenkjenning og metronomfunksjoner gjør det lettere for nybegynnere å spille med

Ulemper:

1) Begrenset kompatibilitet med andre enheter bortsett fra iPhone.

2) Noen brukere kan synes appen er litt dyr.

Konklusjon:

JamBandit er en utmerket MP3- og lydprogramvare som setter viften i bandet. Det er brukervennlig grensesnitt kombinert med det enorme biblioteket av sanger og instrumenter gjør det til en enestående programvare som enhver musiker bør ha på sin iPhone! Enten du er nybegynner eller erfaren musiker – JamBandit har noe for enhver smak. Så fortsett og slipp løs din indre rockestjerne i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Recombinant Inc
Utgiver-nettsted http://jambandit.com/
Utgivelsesdato 2013-05-31
Dato lagt til 2013-05-31
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Programvare for lydproduksjon og innspilling
Versjon 1.0.3
Os krav iOS
Krav Requires iOS 5.0 or later.
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 129

Comments:

Mest populær