AutoInsult

AutoInsult 3.5

Windows / Coruscant / 4638 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

AutoInsult: Den ultimate fornærmelsesgeneratoren for underholdningsbehovene dine

Er du lei av å bruke de samme gamle fornærmelsene om og om igjen? Vil du krydre samtalene dine med noen friske, vittige og morsomme fornærmelser? Se ikke lenger enn AutoInsult – den ultimate fornærmelsesgeneratoren som vil gjøre vennene og fiendene dine målløse.

AutoInsult er et morsomt lite program som genererer fornærmelser for deg i en rekke stiler. Enten du vil være sarkastisk, snerpete eller bare slem, har AutoInsult deg dekket. Med sitt brukervennlige grensesnitt og tilpassbare alternativer, er denne programvaren perfekt for alle som ønsker å legge litt humor til sin daglige rutine.

En av de beste tingene med AutoInsult er dens allsidighet. Du kan bruke den i en rekke situasjoner – enten du sender en e-post til sjefen din eller chatter med venner på sosiale medier. Bare generer en fornærmelse med AutoInsult og kopier den inn i meldingen eller dokumentet. Så enkelt er det!

Men hva skiller AutoInsult fra andre fornærmelsesgeneratorer på markedet? For det første er det ikke uanstendig eller vulgært. Selv om noen mennesker kan finne visse fornærmelser støtende, er det ingen eksplisitte ord eller uttrykk som brukes i denne programvaren. I tillegg kan brukere spesifisere graden av offensivitet de ønsker – fra milde støt til fullverdige angrep.

En annen flott funksjon ved AutoInsult er popup-funksjonen. Hvis du føler deg spesielt rampete (eller bare kjeder deg), konfigurer programmet til å vise tilfeldige fornærmelser med jevne mellomrom i løpet av dagen. Dette vil garantert holde ting interessant!

Og hvis alt dette ikke var nok, inneholder versjon 3.5 feilrettinger som gjør denne programvaren enda mer pålitelig og brukervennlig enn før.

Så hvorfor vente? Last ned AutoInsult i dag og begynn å generere morsomme fornærmelser som en proff! Med sitt brede utvalg av stiler og tilpassbare alternativer, vil denne programvaren garantert gi timer med underholdning for alle som elsker en god latter (eller en god forbrenning).

Full spesifikasjon
Forlegger Coruscant
Utgiver-nettsted http://www.coruscant.co.uk/
Utgivelsesdato 2008-11-07
Dato lagt til 2005-07-05
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Humor-programvare
Versjon 3.5
Os krav Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4638

Comments: