JetAudio Basic

JetAudio Basic 8.1.8.20800

Windows / Cowon America / 27974381 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

JetAudio Basic er en kraftig MP3- og lydprogramvare som lar deg spille av forskjellige musikk- og videofiler. Den har et bredt spekter av funksjoner, inkludert CD-brenning, opptak og filkonvertering. Du kan til og med lage Internett-sendinger med JetCast. JetAudio spiller de fleste store filformater og ulike video- eller lydspor. Den tilbyr også videokonvertering som kan gjøre videofiler kompatible for dine bærbare enheter som iPOD eller PSP.

JetAudio Basic gir en rekke lydeffekter (Wide, Reverb og X-Bass) for å forbedre lytteopplevelsen. Den støtter også flerkanals lydutgang for surround-lydsystemer samt hastighetskontroll for lydavspilling slik at du kan justere tempoet til musikken etter dine preferanser. I tillegg har den cross-fading-funksjoner som lar deg gå jevnt mellom sanger uten avbrudd i musikkflyten.

Programvaren tilbyr også hudendringer slik at du kan tilpasse utseendet etter din smak og synkronisert tekstvisning for MIDI-filer slik at du kan synge med på sangen hvis du ønsker det. Videre har den et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det enkelt å bruke selv for nybegynnere som ikke er kjent med lydprogramvare, men likevel vil ha tilgang til alle funksjonene uten å måtte lære komplekse kommandoer eller innstillinger først før de begynner å bruke det riktig.

Totalt sett er JetAudio Basic et godt valg hvis du leter etter et MP3- og lydprogramvareprogram som tilbyr et bredt spekter av funksjoner som CD-brenning, opptak, filkonvertering og mer, samtidig som det er enkelt nok for alle uansett nivå ekspertise på dette feltet å bruke uten noen som helst problemer!

Full spesifikasjon
Forlegger Cowon America
Utgiver-nettsted http://www.cowonamerica.com
Utgivelsesdato 2020-08-06
Dato lagt til 2020-08-06
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Mediaspillere
Versjon 8.1.8.20800
Os krav Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 395
Totalt antall nedlastinger 27974381

Comments: