Desktop Richie

Desktop Richie 1.0

Windows / Channel4.com / 11360 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Desktop Richie er en unik og innovativ programvare som bringer spenningen til engelsk testcricket til datamaskinens skrivebord. Denne skjermspareren og bakgrunnsapplikasjonen er designet for å holde deg oppdatert med alle de siste hendelsene i cricketverdenen, inkludert livescore, wicket-varsler, spilleroppdateringer og mye mer.

Enten du er en hard cricket-fan eller bare noen som liker å se en og annen kamp, ​​vil Desktop Richie garantert imponere. Med sitt slanke og intuitive grensesnitt gjør denne programvaren det enkelt for deg å holde deg på toppen av alt som skjer uten å måtte forlate datamaskinen.

En av de fremtredende funksjonene til Desktop Richie er dens evne til å gi sanntidsoppdateringer på alle aspekter av en cricketkamp. Fra livescore og ball-for-ball-kommentarer til spillerstatistikk og lagrangeringer, denne programvaren har alt du trenger for å holde deg informert om favorittlagene og -spillerne dine.

Men det er ikke alt – Desktop Richie kommer også med en rekke tilpassbare innstillinger som lar deg skreddersy opplevelsen etter dine preferanser. Du kan for eksempel velge hvilke kamper eller turneringer du vil ha varsler for, sette opp tilpassede varsler for spesifikke hendelser (for eksempel når en batsman når 50 løp), eller til og med tilpasse utseendet og følelsen til skrivebordsbakgrunnen.

En annen flott funksjon ved Desktop Richie er dens evne til å gi ekspertkommentarer fra ingen ringere enn den legendariske kommentatoren Richie Benaud selv. Med hans varemerke vidd og innsikt i spillet, legger Benauds kommentar til et ekstra lag med spenning og underholdning som vil holde deg engasjert gjennom hver kamp.

Og hvis det ikke allerede var nok, kommer Desktop Richie også med tilgang til eksklusivt innhold som intervjuer med spillere og trenere, bak-kulissene opptak fra kamper rundt om i verden, samt tips om hvordan du best kan forbedre ditt eget spill .

Kort sagt: hvis du leter etter en enkel måte å holde deg oppdatert på alt som skjer i engelsk testcricket samtidig som du legger til litt personlighet (og humor) til skrivebordsopplevelsen din - så trenger du ikke lete lenger enn Desktop Richie!

Full spesifikasjon
Forlegger Channel4.com
Utgiver-nettsted http://www.channel4.com/
Utgivelsesdato 2008-11-07
Dato lagt til 2005-04-14
Kategori Skjermsparere og bakgrunnsbilde
Underkategori Temaer
Versjon 1.0
Os krav Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 11360

Comments: