Theme Calendar - General Jokes

Theme Calendar - General Jokes 1.0

Windows / R Squared Software / 8247 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av den samme gamle kjedelige skrivebordskalenderen? Vil du legge til litt humor og personlighet til din daglige rutine? Se ikke lenger enn temakalender - generelle vitser!

Denne Windows-skrivebordsapplikasjonen er den perfekte måten å krydre den daglige timeplanen på. Med en fullt tilpassbar kalender som viser "tema"-meldinger for hver dag i året, vil du aldri ha et kjedelig øyeblikk ved skrivebordet ditt. Temaene for General Jokes spenner fra ekteskap, religion, politikk, blondiner, alderdom, sitater, barn, rednecks, dumme kriminelle og mer.

Men dette er ikke en hvilken som helst vanlig kalender – det er en evigvarende kalender som har ett års verdi med meldinger som vises på daglig basis og vil fungere i årene som kommer. Når du starter programmet opp hver dag, vil meldingen for den dagen vises automatisk. Og hvis du klikker på en dag i en måned på kalenderskjermen, vil den vise deg meldingen for den spesifikke datoen.

Og ikke bekymre deg for å måtte oppdatere den manuelt hver natt - hvis den kjøres ved midnatt (eller når annet), vil temakalenderen automatisk endre både dato og melding tilsvarende.

Men det som virkelig skiller temakalenderen er tilpasningsalternativene. Du kan justere alt fra foretrukne størrelser og farger til fonter og måneder som vises. Og selv om generelle vitser kan være vårt mest populære temaalternativ (og med rette!), tilbyr vi også andre temaer som "Anything Goes"-vitser (ikke egnet for barn), bibelpassasjer og motiverende sitater.

Så enten du leter etter litt latter eller bare vil ha noe annet enn det vanlige skrivebordskalenderoppsettet ditt – prøv temakalenderen!

Full spesifikasjon
Forlegger R Squared Software
Utgiver-nettsted http://www.themecalendars.com
Utgivelsesdato 2008-11-07
Dato lagt til 2005-04-06
Kategori Skjermsparere og bakgrunnsbilde
Underkategori Temaer
Versjon 1.0
Os krav Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT, Windows 2000, Windows 3.x
Krav Windows (all)
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 8247

Comments: