Kensington HID StudioMouse

Kensington HID StudioMouse 6.11

Windows / Kensington Technology Group / 17 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Kensington HID StudioMouse er en driverprogramvare utviklet for å forbedre funksjonaliteten til din Kensington-mus. Denne programvaren er kompatibel med Windows- og Mac-operativsystemer, og den har avanserte funksjoner som lar deg tilpasse museinnstillingene for optimal ytelse.

Med Kensington HID StudioMouse kan du justere følsomheten til musen, endre knappetilordninger og lage egendefinerte makroer som automatiserer repeterende oppgaver. Programvaren inkluderer også en rekke forhåndsinnstilte profiler for populære applikasjoner som Adobe Photoshop og Microsoft Office, noe som gjør det enkelt å optimalisere museinnstillingene for spesifikke oppgaver.

En av de fremtredende funksjonene til denne programvaren er dens evne til å lage tilpassede bevegelser. Med bare noen få klikk kan du tilordne spesifikke handlinger til forskjellige sveipe- eller trykkbevegelser på musen. Denne funksjonen er spesielt nyttig for designere eller alle som ofte bruker komplekse applikasjoner som krever flere tastatursnarveier.

En annen fordel med å bruke Kensington HID StudioMouse er dens kompatibilitet med flere enheter. Du kan bruke denne programvaren med en hvilken som helst Kensington-mus som støtter HID-teknologi (Human Interface Device), noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en ny enhet hvis du allerede eier en.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig driverprogramvare som lar deg tilpasse Kensington-museinnstillingene og forbedre produktiviteten, så er Kensington HID StudioMouse definitivt verdt å vurdere.

Nøkkelegenskaper:

- Tilpassbar følsomhet

- Knappeoppdrag

- Makrooppretting

- Forhåndsinnstilte profiler

- Oppretting av tilpassede gester

- Kompatibel med flere enheter

Systemkrav:

Windows:

- Windows 7 eller nyere

- USB-port

Mac:

- macOS X 10.8 eller nyere

- USB-port

Full spesifikasjon
Forlegger Kensington Technology Group
Utgiver-nettsted http://www.kensington.com/
Utgivelsesdato 2008-08-26
Dato lagt til 2005-03-16
Kategori Drivere
Underkategori Musdrivere
Versjon 6.11
Os krav Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Krav Windows 98SE/ME/2000/XP
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 17

Comments: