Hampshire USB Touch Screen Mouse

Hampshire USB Touch Screen Mouse 6.18.0.0

Windows / Hampshire Company / 621 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hampshire USB Touch Screen Mouse er en driverprogramvare utviklet for å forbedre funksjonaliteten til musen med berøringsskjerm. Denne programvaren er kompatibel med Windows-operativsystemer og kan enkelt installeres på datamaskinen din.

Med Hampshire USB Touch Screen Mouse kan du nyte en mer responsiv og nøyaktig berøringsskjermopplevelse. Programvaren gir avanserte kalibreringsalternativer som lar deg justere følsomheten til musen i henhold til dine preferanser. Du kan også tilpasse knappefunksjonene og tilordne forskjellige handlinger til hver knapp.

En av nøkkelfunksjonene til denne programvaren er dens evne til å støtte multi-touch-bevegelser. Dette betyr at du kan bruke to eller flere fingre på musen på berøringsskjermen til å utføre ulike handlinger som å zoome inn eller ut, bla gjennom sider, rotere bilder og mer.

Hampshire USB Touch Screen Mouse kommer også med et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for deg å navigere gjennom de ulike innstillingene og alternativene. Du kan få tilgang til alle funksjonene fra ett sentralt sted, noe som gjør det praktisk for deg å gjøre endringer etter behov.

I tillegg er denne driverprogramvaren designet med ytelse i tankene. Den bruker minimale systemressurser og bremser ikke datamaskinens ytelse på noen måte. Dette betyr at du kan nyte en jevn berøringsskjermopplevelse uten forsinkelser eller forsinkelser.

Alt i alt, hvis du leter etter en effektiv og pålitelig driverprogramvare for musen med berøringsskjerm, trenger du ikke lete lenger enn til Hampshire USB-mus med berøringsskjerm. Med sine avanserte funksjoner og brukervennlige grensesnitt, vil denne programvaren hjelpe ta berøringsskjermopplevelsen til nye høyder!

Full spesifikasjon
Forlegger Hampshire Company
Utgiver-nettsted http://www.hampshiretouch.com/index.htm
Utgivelsesdato 2008-08-26
Dato lagt til 2004-12-10
Kategori Drivere
Underkategori Musdrivere
Versjon 6.18.0.0
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 621

Comments: