Desktop Magician

Desktop Magician 1.18

Windows / Udesk Software / 43195 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Desktop Magician: Den ultimate løsningen for å tilpasse skrivebordsbakgrunnen din

Er du lei av å stirre på den samme gamle kjedelige skrivebordsbakgrunnen hver dag? Vil du tilføre litt liv og personlighet til dataskjermen? Se ikke lenger enn Desktop Magician, den mest komplette og brukervennlige programvaren for å lage bakgrunnsbilder eller spille av videoer som skrivebordsbakgrunn.

Med sine kraftige skrivebordsbakgrunnsmaldesignfunksjoner og tilpasningsmuligheter lar Desktop Magician deg designe ditt eget rike og fargerike skrivebord. Du kan legge inn lysbildefremvisninger i en del av skrivebordet, slik at du kan beholde en statisk bakgrunnsbakgrunn med et "vindu" som roterer bilder, videofiler og Flash-filmer etter eget valg. I tillegg kan den endre bakgrunnen ved oppstart eller etter en periode med brukerspesifiserte intervaller.

Desktop Magician fungerer med alle populære bildeformater inkludert BMP, JPG, GIF samt AVI, ASF, WMV, RMVB og til og med flash SWF-filer for videoavspilling. Dette betyr at uansett hvilken type media du vil bruke som bakgrunn - enten det er bilder fra den siste ferien din eller et inspirerende motiverende sitat - Desktop Magician har dekket deg.

Men det er ikke alt! Med bakgrunnspakkefunksjonen har det aldri vært enklere å dele dine skreddersydde bakgrunnsbilder med familie og venner. Og hvis håndtering av flere bakgrunnsbilder blir overveldende over tid - ikke bekymre deg! Den kraftige bakgrunnsbehandlingsfunksjonen hjelper deg med å holde alt organisert, slik at det alltid er bare noen få klikk unna å finne det du trenger.

Så hvorfor vente lenger? Last ned Desktop Magician i dag og begynn å tilpasse dataskjermen som aldri før!

Full spesifikasjon
Forlegger Udesk Software
Utgiver-nettsted http://www.udesksoft.com
Utgivelsesdato 2008-11-07
Dato lagt til 2004-08-19
Kategori Skjermsparere og bakgrunnsbilde
Underkategori Temaredaktører og verktøy
Versjon 1.18
Os krav Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav Windows 98/Me/NT/2000/XP
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 43195

Comments: