Creative WebCam Live Pro

Creative WebCam Live Pro 1.0.6.811

Windows / Creative Technology / 121481 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Kreativt WebCam Live! Pro er en driverprogramvare av høy kvalitet som gjør det mulig for brukere å ta full-motion video med letthet. Med sin avanserte VGA-sensor leverer denne programvaren klare og detaljerte bilder, noe som gjør den perfekt for bredbåndsinternettapplikasjoner, direktemeldinger og videokonferanser.

The Creative WebCam Live! Pro kommer med høyhastighets USB 2.0-tilkobling som sikrer jevn opptak for opplasting til nettsteder eller vedlegg til e-post. Denne funksjonen gjør det enkelt for brukere å dele videoene sine med venner og familie.

En av de fremtredende funksjonene til denne programvaren er funksjonen for smart ansiktssporing. Denne funksjonen lar kameraet følge brukere mens de beveger seg under en live-økt. Den er perfekt for de som liker å bevege seg mens de er på kameraet eller de som ønsker en mer dynamisk videoopplevelse.

I tillegg støtter Creatives WebCam Center-programvare bevegelsesdeteksjon og fjernovervåking. Brukere kan sette opp kameraene sine for å oppdage bevegelse i bestemte områder og motta varsler når bevegelse oppdages. De kan også overvåke kameraene sine eksternt fra hvor som helst i verden ved hjelp av en internettforbindelse.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens tidsforløpende videoopptaksevne. Brukere kan sette opp kameraene sine til å ta bilder med jevne mellomrom over en lengre periode, og lage fantastiske time-lapse-videoer som viser endringer over tid.

Den allsidige treveisbasen til Creative WebCam Live! Pro lar den plasseres på hvilken som helst arbeidsflate eller enkelt festes til en flatskjerm. Den separate mikrofonen minimerer bakgrunnsstøy, og sikrer krystallklar lydkvalitet under live-økter.

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig driverprogramvare som leverer høykvalitets video- og lydytelse samtidig som den tilbyr avanserte funksjoner som Smart Face Tracking og fjernovervåkingsfunksjoner, så Creative WebCam Live! Pro er et utmerket valg for deg!

Nøkkelegenskaper:

- Høyhastighets USB 2.0-tilkobling

- Avansert VGA-sensor

- Smart ansiktssporing

- Bevegelsessensor

- Mulighet for fjernovervåking

- Time-lapse videoopptaksevne

- Allsidig treveis base

- Separat mikrofon

Full spesifikasjon
Forlegger Creative Technology
Utgiver-nettsted http://www.creative.com/
Utgivelsesdato 2008-08-26
Dato lagt til 2004-08-11
Kategori Drivere
Underkategori Kameradrivere
Versjon 1.0.6.811
Os krav Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Krav Windows 98SE/ME/2000/XP
Pris Free
Nedlastinger per uke 8
Totalt antall nedlastinger 121481

Comments: