Scroll Mouse

Scroll Mouse 7.7.0.0

Windows / KYE / 545 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Scroll Mouse er en kraftig driverprogramvare som forbedrer funksjonaliteten til musen din. Den er designet for å fungere med et bredt spekter av mus, inkludert kablede og trådløse modeller, og har avanserte funksjoner som lar deg tilpasse museinnstillingene i henhold til dine preferanser.

Med Scroll Mouse kan du enkelt justere hastigheten og følsomheten til musepekeren, endre knappetilordningene og konfigurere forskjellige andre innstillinger som rulleadferd og akselerasjon. Programvaren inkluderer også avanserte alternativer for spillere, for eksempel tilpassbare DPI-innstillinger og makroer.

En av hovedfunksjonene til Scroll Mouse er det intuitive brukergrensesnittet. Programvaren er enkel å bruke selv for nybegynnere, med klare instruksjoner og nyttige verktøytips som veileder deg gjennom hvert trinn i oppsettsprosessen. Du kan raskt få tilgang til alle hovedfunksjonene fra ett enkelt vindu, noe som gjør det enkelt å justere museinnstillingene dine mens du er på farten.

En annen fordel med Scroll Mouse er dens kompatibilitet med et bredt spekter av operativsystemer. Enten du bruker Windows 10 eller en eldre versjon som Windows 7 eller XP, vil denne driverprogramvaren fungere sømløst med systemet ditt. Den støtter også både 32-bit og 64-bit arkitektur.

I tillegg til kjernefunksjonaliteten som driverprogramvare for mus, inkluderer Scroll Mouse også flere bonusfunksjoner som gjør den enda mer nyttig. For eksempel:

- Smart rulling: Denne funksjonen lar deg bla gjennom lange dokumenter eller nettsider mer effektivt ved automatisk å justere rullehastigheten basert på hvor raskt du beveger hjulet.

- Støtte for bevegelser: Hvis du har en berøringsflate på den bærbare eller stasjonære datamaskinen, kan Scroll Mouse gjenkjenne ulike bevegelser som å klype for å zoome eller rulling med to fingre.

- Profilbehandling: Du kan opprette flere profiler for forskjellige brukere eller applikasjoner slik at hver person har sine egne tilpassede museinnstillinger.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig driverprogramvare for musen din som tilbyr mange tilpasningsmuligheter og bonusfunksjoner som smart rulling og støtte for bevegelser – så trenger du ikke lete lenger enn Scroll Mouse!

Full spesifikasjon
Forlegger KYE
Utgiver-nettsted http://www.genius-kye.com
Utgivelsesdato 2008-08-26
Dato lagt til 2004-05-31
Kategori Drivere
Underkategori Musdrivere
Versjon 7.7.0.0
Os krav Windows NT 4, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP
Krav Windows 98SE/ME/NT4/2000/XP
Pris Free
Nedlastinger per uke 4
Totalt antall nedlastinger 545

Comments: