Kensington USB/PS2 Expert Mouse

Kensington USB/PS2 Expert Mouse 6.3.4.2

Windows / Kensington Technology Group / 2645 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Kensington USB/PS2 Expert Mouse Pro Wireless er en toppmoderne musedriver som tilbyr en rekke funksjoner for å forbedre dataopplevelsen din. Med den trådløse tilkoblingen kan du eliminere rot og nyte friheten til å jobbe hvor du vil. Den gjennomskinnelige hvilen løfter håndleddet til et mer behagelig nivå, og reduserer belastning og tretthet under lange timers bruk.

En av de fremtredende funksjonene til denne driveren er dens fire programmerbare knapper, som lar deg redusere repeterende museoppgaver til et enkelt klikk. Dette kan spare deg for tid og krefter når du jobber med komplekse prosjekter eller utfører rutineoppgaver. I tillegg gir de seks Direct Launch-knappene ett-trykkstilgang til ofte brukte nettsteder og applikasjoner, noe som gjør det enkelt for deg å holde deg produktiv hele dagen.

En annen fordel med Kensington USB/PS2 Expert Mouse Pro Wireless er dens USB- og PS/2-tilkoblingsmuligheter. Dette gjør den kompatibel med et bredt spekter av enheter, slik at du kan bruke den med din stasjonære eller bærbare datamaskin uten problemer.

Alt i alt, hvis du leter etter en avansert musedriver som tilbyr både komfort og bekvemmelighet, så er Kensington USB/PS2 Expert Mouse Pro Wireless et utmerket valg. Den trådløse tilkoblingen eliminerer rot samtidig som den gir større frihet i hvordan og hvor du jobber. De programmerbare knappene gjør repeterende oppgaver enklere enn noen gang før, mens Direct Launch-knapper gir rask tilgang til ofte brukte nettsteder og applikasjoner. Og med både USB- og PS/2-tilkoblingsmuligheter tilgjengelig, er denne driveren kompatibel med praktisk talt alle enheter på markedet i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Kensington Technology Group
Utgiver-nettsted http://www.kensington.com/
Utgivelsesdato 2008-08-26
Dato lagt til 2004-01-15
Kategori Drivere
Underkategori Musdrivere
Versjon 6.3.4.2
Os krav Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav Windows 98/NT/ME/2000/XP
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2645

Comments: