PhotoStage Photo Slideshow

PhotoStage Photo Slideshow 8.4

Windows / NCH Software / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

PhotoStage Photo Slideshow av NCH Software er en kraftig og allsidig digital fotoprogramvare som lar deg lage fantastiske lysbildeserier fra dine digitale bilder og videoer. Enten du vil vise frem de siste feriebildene dine eller lage en minneverdig lysbildefremvisning for en spesiell anledning, har PhotoStage alt du trenger for å få det til.

Med PhotoStage kan du enkelt importere bildene og videoene dine fra ulike kilder som kameraer, smarttelefoner og nettbrett. Programmet støtter et bredt spekter av filformater, inkludert avi, mpeg, wmv, divX, bmp, gif, jpg, jif, jiff, jpeg og mange flere pluss lydformater. Dette betyr at uansett hvilken type mediefiler du har for hånden; sjansen er stor for at de vil være kompatible med PhotoStage.

Når mediefilene dine er importert til programmets grensesnitt, kan du begynne å lage lysbildefremvisningen din med en gang. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt for selv nybegynnere å navigere gjennom de ulike funksjonene som er tilgjengelige i programvaren.

En av de fremtredende funksjonene til PhotoStage er den omfattende samlingen av effekter som kan brukes på hvert lysbilde i lysbildefremvisningen. Du kan velge mellom fade, crossfade, zoom og mange andre effekter som vil legge til et ekstra lag av visuell interesse til hvert lysbilde.

I tillegg til disse effektene har du også tilgang til flere redigeringsverktøy i programmet. Du kan beskjære bilder eller justere lysstyrke, metning og kontrastnivåer. Du kan også legge til teksting, fortellinger og lydspor som forbedrer den generelle opplevelsen ytterligere for seerne.

En annen flott funksjon som tilbys av PhotoStage er evnen til å brenne lysbildefremvisninger på DVDer. Dette betyr at når du har laget mesterverket ditt, vil du kunne dele det med venner, familiemedlemmer og kolleger som kanskje ikke har tilgang til digitale enheter som smarttelefoner eller datamaskiner. DVD-formatet sikrer kompatibilitet med de fleste moderne DVD-spillere, noe som gjør det enkelt for alle som har en TV hjemme, å se på kreasjonen din på storskjerm-TVen!

Hvis brenning av DVDer ikke er et alternativ for deg, vil du være glad for å vite at PhotoStage også lar brukere eksportere lysbildefremvisningene sine som frittstående videofiler. Disse videofilene er kompatible med de fleste nettlesere, bærbare enheter som smarttelefoner og nettbrett, noe som gjør dem perfekte for deling på sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter og Instagram.

Totalt sett gjør allsidigheten som tilbys av denne programvaren den til et utmerket valg for alle som ønsker å lage profesjonelt utseende lysbildeserier uten å ha noen tidligere erfaring innen fotoredigering eller videoproduksjon. Photo Stage tilbyr alle nødvendige verktøy som kreves for å lage fantastiske presentasjoner og gir et brukervennlig grensesnitt som gjør det tilgjengelig for alle uansett ferdighetsnivå. Hvis du leter etter en rimelig, men kraftig løsning for å bringe minnene dine tilbake til livet i form av vakre lysbildefremvisninger, så trenger du ikke lete lenger enn til Photo Stage!

Full spesifikasjon
Forlegger NCH Software
Utgiver-nettsted https://www.nchsoftware.com
Utgivelsesdato 2021-06-09
Dato lagt til 2021-06-09
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Digital Photo Software
Versjon 8.4
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris $70.00
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments: