ThunderSoft Video Editor Pro

ThunderSoft Video Editor Pro 13.0

Windows / ThunderSoft / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ThunderSoft Video Editor Pro er en kraftig videoredigeringsprogramvare som er designet for å imøtekomme behovene til alle innholdsskapere. Enten du er en profesjonell videograf eller en amatørfilmskaper, har denne programvaren alt du trenger for å lage fantastiske videoer som vil fengsle publikum.

Med sitt intuitive grensesnitt og brukervennlige tidslinjeredigeringsfunksjoner, gjør ThunderSoft Video Editor Pro det enkelt for alle å redigere videoene sine som en proff. Du kan enkelt legge til video, tekst, lyd, effekt og PIP-spor og tilpasse dem etter dine preferanser. Programvaren kommer også med innebygde hundrevis av overgangseffekter, filtre, overlegg og animasjoner som du kan bruke til å forbedre videoene dine.

En av de fremtredende funksjonene til ThunderSoft Video Editor Pro er dens evne til å angre og gjøre om hvert trinn i redigeringsprosessen. Dette betyr at hvis du gjør en feil eller ombestemmer deg om noe senere i prosessen, kan du enkelt gå tilbake og fikse det uten å måtte starte på nytt.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens støtte for flere filformater, inkludert AVI, MPEG-1/2/4, WMV, MOV og mer. Dette betyr at uansett hvilken type videofiler du har for hånden eller hvilket format de er i, kan ThunderSoft Video Editor Pro håndtere dem alle.

I tillegg til sine kraftige redigeringsmuligheter kommer ThunderSoft Video Editor Pro også med en rekke avanserte funksjoner som fargekorrigeringsverktøy for justering av lysstyrke/kontrast/metning/nyanse/gammanivåer; lydnormaliseringsverktøy for å balansere lydnivåer; verktøy for fjerning av grønn skjerm for å fjerne uønskede bakgrunner; og mer.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig videoredigeringsprogramvare som tilbyr alle funksjonene til en profesjonell redaktør til en rimelig pris, så se ikke lenger enn ThunderSoft Video Editor Pro!

Full spesifikasjon
Forlegger ThunderSoft
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2021-06-08
Dato lagt til 2021-06-08
Kategori Video programvare
Underkategori Programvare for videoredigering
Versjon 13.0
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments: