ExtraHourz for Android

ExtraHourz for Android 1.5.6

Android / ExtraHourz / 1 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ExtraHourz for Android: Den ultimate løsningen for timebaserte arbeidere og jobbleverandører

Er du lei av uendelig å bla gjennom jobbtavler, bare for å finne ut at jobbene som er tilgjengelige enten er for langt unna eller krever en langsiktig forpliktelse? Skulle du ønske det var en enklere måte å finne umiddelbare time- eller skiftbaserte jobber i ditt nærområde? Se ikke lenger enn til ExtraHourz for Android.

ExtraHourz er en enkel lokasjons- og industribasert jobbmobilapp som forbinder arbeidssøkere med bedriftseiere som søker ivrige lokale arbeidere for kortsiktige umiddelbare jobbåpninger. Det er den lokasjonsbaserte appen på forespørsel for dagens timearbeidere og jobbleverandørene som er avhengige av dem.

Med ExtraHourz har det aldri vært enklere å finne arbeid. Bare last ned appen, opprett en profil og begynn å bla gjennom tilgjengelige jobber i ditt område. Du kan filtrere etter bransje, plassering, lønnssats og mer for å finne den som passer perfekt til dine ferdigheter og tidsplaner.

For virksomheter som ønsker å fylle kortsiktige bemanningsbehov raskt og effektivt, tilbyr ExtraHourz en brukervennlig plattform som forbinder dem med kvalifiserte kandidater i deres lokalområde. Med funksjoner som sanntidsvarsler om nye søkere og enkle kommunikasjonsverktøy innebygd rett i appen, kan ansettelsesledere strømlinjeforme ansettelsesprosessen uten å ofre kvaliteten.

Men ExtraHourz handler ikke bare om å finne arbeid – det handler også om å gi timearbeidere mulighet til å ta kontroll over karrieren. Med funksjoner som automatisk tidsregistrering og betalingsbehandling innebygd rett inn i appen, kan arbeidere være trygge på at de vil bli betalt rettferdig og i tide for hver time som er jobbet.

Så enten du er en student som ønsker å tjene litt ekstra penger mellom timene eller en bedriftseier som trenger midlertidige bemanningsløsninger, har ExtraHourz alt du trenger for å lykkes. Last den ned i dag fra Google Play Store!

Full spesifikasjon
Forlegger ExtraHourz
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2020-10-02
Dato lagt til 2020-10-02
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Gjenoppta programvare
Versjon 1.5.6
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 1

Comments:

Mest populær