Youtube Downloader for Android

Youtube Downloader for Android 2.0

Android / Delvetech Software / 751485 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Youtube Downloader for Android-telefoner er en app som er designet for de som elsker å se YouTube-videoer og ønsker å beholde dem for alltid. Denne applikasjonen lar deg laste ned hvilken som helst youtube-video i det formatet du liker i henhold til kvalitet og oppløsning. Den beste delen av denne nedlasteren er at den lar deg laste ned hvilken som helst delt video i bare 2 trinn. Bare søk etter videoen og last den ned fra resultatlisten.

Listen over funksjoner som denne appen har er ganske imponerende. Du kan laste ned delte videoer fra mennesker over hele verden i forskjellige oppløsninger og formater som 1080p (Full HD), 720p, 480p, 360p, 240p, 144p, mp4, flv, 3gp webm og direkte MP3 (støttes kun av flerkjerneenheter ). Dette betyr at uansett hvilken enhet du har eller hvilket format du foretrekker å se videoene dine i, har Youtube Downloader for Android-telefoner deg dekket.

En av de beste tingene med denne appen er at den tillater nedlasting av flere videoer samtidig. Dette betyr at hvis det er flere videoer på YouTube som du vil se senere eller beholde med deg selv for alltid, så er alt du trenger å gjøre å velge dem alle samtidig og begynne å laste dem ned samtidig.

En annen flott funksjon i Youtube Downloader for Android-telefoner er dens evne til å forhåndsvise hvilken som helst video før du laster den ned. Du kan se hvilken som helst video ved å streame den direkte, noe som hindrer deg i å laste ned feil videoer. Dessuten, hvis internettforbindelsen din blir avbrutt mens du laster ned en bestemt fil, så ikke bekymre deg fordi denne appen lar brukere pause nedlastinger i mellom og gjenoppta dem senere uten å miste data.

Det har aldri vært enklere å administrere alle video- og lydnedlastingene dine fra en enkel nedlastingsskjerm som er enkel å administrere enn med YouTube Downloader for Android-telefoner. Det mest forenklede, men futuristiske brukergrensesnittet gjør denne appen ekstremt enkel å bruke, selv om noen som ikke er teknisk kunnskapsrike kan bruke den uten problemer.

Avslutningsvis er Youtube Downloader for Android-telefoner en utmerket applikasjon designet spesielt for de som elsker å se YouTube-videoer, men vil ha mer kontroll over seeropplevelsen ved å kunne lagre favorittinnholdet sitt offline, slik at de kan nyte det når som helst og hvor som helst uten å bekymre seg for internettforbindelse problemer eller grenser for databruk. Med sine imponerende funksjoner som flere samtidige nedlastingsmuligheter sammen med støtte for ulike oppløsninger/formater gjør denne nedlasteren virkelig en kul app!

Full spesifikasjon
Forlegger Delvetech Software
Utgiver-nettsted http://www.delvetech.co.in/
Utgivelsesdato 2015-02-04
Dato lagt til 2015-02-08
Kategori Internett-programvare
Underkategori Last ned ledere
Versjon 2.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 751485

Comments:

Mest populær