CorelCAD 2020

CorelCAD 2020 2020.1

Windows / Corel / 12094 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

CorelCAD 2020 er en kraftig programvare for grafisk design som tilbyr presisjon og fleksibilitet for både 2D-tegning og 3D-design. Med sitt innfødte. DWG-filstøtte, CorelCAD gir en rimelig løsning for tekniske designere som trenger detaljerte elementer i arbeidet sitt.

Enten du er en ny bruker eller en eksisterende kunde, har CorelCAD fleksible utvidelsesalternativer for å matche enhver arbeidsflyt. Med optimalisering for både Windows og macOS, leverer denne datamaskinstøttede designprogramvaren økt produktivitet og imponerende ytelse på plattformen du velger.

Med CorelCADs avanserte funksjoner kan du enkelt forbedre din visuelle kommunikasjonsekspertise. Programvaren tilbyr overlegne verktøy for å lage komplekse design med presisjon og nøyaktighet. Enten du jobber med arkitektoniske planer eller mekaniske tegninger, har CorelCAD alt du trenger for å lage design av profesjonell kvalitet.

En av de fremtredende funksjonene til CorelCAD er dens evne til å håndtere store filer med letthet. Dette gjør den ideell for prosjekter som krever omfattende detaljer eller kompleks geometri. I tillegg lar programvarens tilpassbare grensesnitt brukere skreddersy arbeidsområdet til deres spesifikke behov.

CorelCAD inkluderer også en rekke samarbeidsverktøy som gjør det enkelt å dele filer med kolleger eller klienter. Du kan enkelt importere og eksportere filer i ulike formater som PDF, SVG, DWF, STL og mer.

En annen flott funksjon i CorelCAD er dens kompatibilitet med andre populære CAD-programmer som AutoCAD® DWG™ filformatstøtte opp til versjon 2018 (R27), slik at brukere enkelt kan samarbeide på tvers av forskjellige plattformer uten problemer.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig, men rimelig programvare for grafisk design som tilbyr presisjon og fleksibilitet i både 2D-tegning og 3D-design, så ikke se lenger enn CorelCAD 2020!

Full spesifikasjon
Forlegger Corel
Utgiver-nettsted http://www.corel.com/
Utgivelsesdato 2020-05-25
Dato lagt til 2020-05-25
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori CAD-programvare
Versjon 2020.1
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 12094

Comments: