Leawo PowerPoint to DVD Standard

Leawo PowerPoint to DVD Standard 4.7

Windows / Leawo Software / 187 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Leawo PowerPoint til DVD Standard er et kraftig og integrert program som lar deg konvertere og brenne alle PPT-, PPS-, POT-, PPTX- eller PPSX-filer til standard DVD-format. Med denne programvaren kan du enkelt spille av presentasjonene dine på en DVD-spiller via TV eller projektor uten problemer. Det er en ideell løsning for bedrifter, lærere, offentlige etater, kirker og enkeltpersoner som ønsker å lage profesjonelle DVD-er fra PowerPoint-presentasjonene sine.

En av nøkkelfunksjonene til Leawo PowerPoint til DVD Standard er evnen til å lage DVD-filmer på tvers av plattformer fra PowerPoint. Avledet fra Leawo PowerPoint til DVD Pro, presenterer Standard-utgaven den samme kraftige muligheten for å lage standard DVDer ut av bedriftens PPT-annonser, utdannings-PPT-materiell og offentlige PPT-dokumenter. Dette tilbyr en rask smart løsning for å se presentasjonene dine på DVD-spillere koblet til en TV eller projektor.

Den dedikerte PPT-til-DVD-omformeren og -brenneren tar seg av alle kildeelementer, inkludert dynamiske finesser som animasjonsoverganger, lydvideoer og hyperkoblinger mens du sender presentasjonen din til tapsfrie DVD-er. Dette sikrer at alle de originale elementene er bevart i høy kvalitet.

En annen flott funksjon i Leawo PowerPoint til DVD Standard er dens delikate menymaler for skjermavspilling. Programvaren har forhåndsinnstilte menymaler som lar deg tilpasse skjermvisningen for lysbildefremvisningen din med letthet. Du kan også legge til logoer eller vannmerker som et ekstra lag med beskyttelse mot uønskede hender.

Leawo PowerPoint til DVD Standard støtter også musikkinnsetting og fortellerstemmeopptaker for utgang av DVDer med lydspor eller spesielle stemmer uten mengdebegrensning, noe som gir et dynamisk preg som gjør det mer engasjerende.

I tillegg kan brukere, når de konverterer PowerPoints til videoformater, forhåndsvise videoen i sanntid for å sikre at de får akkurat det de vil ha før de brenner den på platen.

Avslutningsvis Leawo PowerPoint To DVD Standard gir et brukervennlig grensesnitt med kraftige funksjoner som gjør det mulig for brukere å lage profesjonelle DVD-er fra presentasjonene sine raskt og effektivt, samtidig som de bevarer alle originale elementer i tapsfritt format av høy kvalitet, noe som gjør det ideelt for bedriftslærere offentlige etater kirker enkeltpersoner blant andre som ønsker problemfrie løsninger når de presenterer arbeidet sitt på forskjellige plattformer som TV-projektorer osv.

Full spesifikasjon
Forlegger Leawo Software
Utgiver-nettsted http://www.leawo.org/
Utgivelsesdato 2020-05-22
Dato lagt til 2020-05-22
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Presentasjonsprogramvare
Versjon 4.7
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 187

Comments: