SysTools IncrediMail Converter

SysTools IncrediMail Converter 3.0

Windows / SysTools / 1 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SysTools IncrediMail Converter er et kraftig verktøy som lar brukere konvertere sine IncrediMail-data til ulike filformater som PST, EML, MSG, PDF og HTML. Denne programvaren er designet for de som leter etter en enkel og effektiv måte å konvertere IncrediMail-dataene sine uten å miste informasjon.

Programvaren er i stand til å konvertere alle typer IncrediMail-data inkludert e-post, kontakter, vedlegg og adressebøker. Den støtter konvertering av IMM-filer som IMM, IML, IM og DB-filer/mapper. Det beste med dette verktøyet er at det ikke er noen filstørrelsesbegrensning, noe som betyr at brukere kan utføre batchkonvertering av hele postkassen.

Brukere har muligheten til å velge et fil- eller mappealternativ for å legge til data, og de kan også laste individuelle/flere IncrediMail-filer. Veiviseren opprettholder den faktiske mappestrukturen og metadataegenskapene som sikrer at alle konverterte filer er organisert på en riktig måte.

Verktøyet gir et navnekonvensjonsalternativ som lar brukere sortere e-poster i henhold til forskjellige konvensjoner som DD-MM-ÅÅÅÅ, ÅÅÅÅ-MM-DD eller MM-DD-ÅÅÅÅ. Denne funksjonen gjør det enklere for brukere å administrere sine konverterte filer.

En av de mest imponerende funksjonene til SysTools IncrediMail Converter er at installasjon av IncrediMail-applikasjonen ikke er nødvendig for å utføre konverteringsprosessen. Brukere trenger bare deres IncrediMail-datafiler/mapper for å konvertere dem til forskjellige filformater.

Business- og Enterprise-lisensversjonene lar brukere også konvertere flere elementer til flere filformater samtidig, noe som sparer tid når de håndterer store datamengder.

Etter konvertering opprettholder programvaren e-postegenskaper som topptekstformatering nøyaktig slik den var før, så det er ikke behov for manuell redigering etter at konverteringen er fullført. I tillegg genereres detaljerte rapporter i CSV-format slik at du enkelt kan holde oversikt over konverteringene dine.

Endelig fungerer SysTools IncrediMail Converter-verktøyet sømløst med Windows OS 10/8/7 og under versjoner, noe som gjør det tilgjengelig for alle uavhengig av hvilket operativsystem de bruker på datamaskinen eller bærbar PC.

Nøkkelegenskaper:

1) Konverterer alle typer Incredimail-data: E-poster Kontakter Vedlegg Adressebøker

2) Støtter konvertering av IMM-filer: IMM IML IM DB-filer/mapper

3) Ingen filstørrelsesbegrensning: Batchkonvertering av hele postkassen

4) Mulighet for å velge fil eller mappe for å legge til data og laste inn individuelle/flere Incredimail-filer

5) Opprettholder faktisk mappestruktur og metadataegenskaper

6) Navnekonvensjon Alternativ for å sortere e-poster i henhold til forskjellige konvensjoner, for eksempel DD-MM-ÅÅÅÅ ÅÅÅÅ-MM-DD MM-DD-ÅÅÅÅ.

7) Installasjon av Incredimail-applikasjonen er ikke nødvendig for konverteringsprosessen.

8) Business- og Enterprise-lisensversjoner tillater flere elementer i flere filformater samtidig.

9) Vedlikeholder e-postegenskaper som topptekstformatering nøyaktig slik det var før etter konvertering.

10) Detaljerte rapporter generert i CSV-format for enkel sporing av konverteringer.

11) Kompatibel med Windows OS 10/8/7 og under versjoner.

Konklusjon:

In conclusion,SysToolsIncrediMailConverteris an excellent choice for anyone who needs an easy-to-use yet powerful tool for converting theirIncredimaildatainto variousfileformats.The software offers many useful features like batchconversion,namingconventionoptionsandmaintainingactualfolderstructureandmetadatapropertieswhich makestheconversionprocessmuchmoreefficient.UserscanalsotracktheirconversionswithdetailedreportsinCSVformatmakingitanevenbetterchoiceforbusinessesorindividualswhoneedtomanagealargeamountofdata.Finally,the factthatinstallationoftheIncredimailapplicationisnotrequiredmakesitaccessibletoeveryoneusingWindowsOS10/8/7&belowversions.Soif you leter etter et utmerket verktøy for å konvertere Incredimail-dataene dine til andre filformater ser ikke lenger enn SysTools IncrediMaiConverter!

Full spesifikasjon
Forlegger SysTools
Utgiver-nettsted http://www.systoolsgroup.com/
Utgivelsesdato 2020-05-17
Dato lagt til 2020-05-17
Kategori Kommunikasjon
Underkategori E-postverktøy
Versjon 3.0
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1

Comments: