Alien Waves

Alien Waves 1.4

Windows / Falco Software / 1 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Alien Waves er et spennende og utfordrende spill som setter deg midt i en ødelagt by, med i oppgave å ødelegge romvesener. Du må samle medisin og ammunisjon mens du avverger bølger av romvesener, hvorav noen er bevæpnet med våpen. Det er et spennende spill som vil holde deg på tærne mens du kjemper mot de fremmede styrkene.

Spillet foregår i en post-apokalyptisk verden der menneskeheten har blitt desimert av en invasjon av romvesen. Du spiller som en av de få gjenværende overlevende, sendt til den ødelagte byen for å ta ut romvesenene og gjenvinne det som er igjen av menneskehetens tidligere herlighet. Mens du utforsker dette øde landskapet, må du samle medisin og ammunisjon mens du kjemper mot bølger av romvesener som er fast bestemt på å stoppe oppdraget ditt for enhver pris.

Du kan velge mellom flere forskjellige karakterer hver med sine egne unike evner og ferdighetssett som vil hjelpe dem å overleve i dette fiendtlige miljøet. Hver karakter har tilgang til forskjellige våpen som våpen, kniver, granater og mer som kan brukes til å avverge fiender eller til og med ta dem ut langveis fra om nødvendig. I tillegg er det spesielle gjenstander spredt over nivåene som kan samles for bonuspoeng eller brukes strategisk under kampscenarier for maksimal effekt.

Spillet er raskt, men likevel strategisk; hver bølge presenterer sin egen unike utfordring ettersom fiender kommer mot deg fra alle retninger med varierende nivåer av styrke og våpen, så det er viktig å være på vakt til enhver tid! Grafikken er fantastisk detaljert; hvert nivå er fylt med livlige farger som bringer denne post-apokalyptiske verden til live foran øynene dine!

Alt i alt er Alien Waves et intenst actionfylt spill som vil holde spillerne engasjert i timevis! Med sin spennende historie kombinert med intense kampscenarier satt opp mot fantastiske bilder, vil den garantert gi timer på timer med underholdning! Så hvis du leter etter en utfordrende, men likevel givende spillopplevelse, er Alien Waves definitivt verdt å sjekke ut!

Full spesifikasjon
Forlegger Falco Software
Utgiver-nettsted http://www.falcoware.com/
Utgivelsesdato 2020-08-05
Dato lagt til 2020-08-05
Kategori Spill
Underkategori Førstepersons skyttere
Versjon 1.4
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1

Comments: