Candy World II: The Golden Bones

Candy World II: The Golden Bones 37.37

Windows / Xilvan Design / 230 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Candy World II: The Golden Bones er et spennende spill som tar deg med på en reise gjennom 35 forskjellige verdener. Du spiller som en av syv karakterer, inkludert Candy, Toopy, Maory, Goldy, Blaky. Lainball og marmor. Oppdraget ditt er å finne Golden Bones og beseire den onde Doctor PicPic som ønsker å erobre Candy World. Underveis vil du møte mange utfordringer som å løpe, hoppe og fly gjennom portaler og virvler for å teleportere deg selv rundt i verden.

Du må også kjempe mot skurkene og hjelpe folket i Candy World ved å samle bein, halvmåner og hjerter på reisen. Dette spillet er en del av en serie som har eksistert i 10 år nå, så det vil garantert gi timer etter timer med underholdning for alle aldre!

Grafikken er levende med lyse farger som bringer denne verden til live med sine unike karakterer og miljøer. Kontrollene er enkle å bruke, så selv yngre spillere kan komme raskt inn i dette spillet uten noen problemer med å navigere seg rundt hvert nivå eller forstå hvordan hver karakter fungerer i selve spillet.

Lydsporet er også ganske fengende med positive låter som holder deg motivert gjennom hele eventyret ditt! Det er til og med noen påskeegg gjemt bort fra Xilvan Design, som legger til et ekstra lag med moro for de som liker å utforske hver krok og krok på jakt etter hemmeligheter!

Overall Candy World II: The Golden Bones gir en hyggelig opplevelse full av utforskning, gåter som løser actionfylte kamper mot fiender, både store og små! Med sin livlige grafikk og enkle kontroller vil den garantert bli en hit blant unge gamle spillere! Så hva venter du på? Ta et eksemplar i dag, begynn å spille dette klassiske eventyret med en gang!

Full spesifikasjon
Forlegger Xilvan Design
Utgiver-nettsted http://www.xilvandesign.com/index.html
Utgivelsesdato 2022-08-08
Dato lagt til 2022-08-08
Kategori Spill
Underkategori Plattformspill
Versjon 37.37
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 230

Comments: