Hebrew Calendar

Hebrew Calendar 5.10

Windows / Ordisoftware / 57 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Den hebraiske kalenderprogramvaren er et kraftig pedagogisk verktøy som lar brukere generere en daglig kalender basert på månesyklusen. Denne programvaren er utviklet for å hjelpe brukere med å bestemme det nye året og feiringstidene i henhold til den hebraiske Toraen. Med sol og måne som stiger opp og går ned, gir denne programvaren nøyaktig informasjon om himmelske hendelser.

En av de viktigste funksjonene til denne programvaren er dens evne til å minne brukere om sabbat og pesach, Shavuot, Rosh Hashanah, Kippour og Sukkot festligheter. Denne funksjonen sikrer at brukere aldri går glipp av en viktig begivenhet eller feiring.

Den hebraiske kalenderprogramvaren er fri og åpen kildekode, noe som betyr at den kan brukes av alle gratis. Dette gjør det til en utmerket ressurs for skoler, religiøse organisasjoner eller alle som ønsker å lære mer om jødisk kultur.

Egenskaper:

1. Månesyklus: Den hebraiske kalenderprogramvaren bruker månesyklusen som grunnlag for å generere kalendere. Dette sikrer at alle datoer er nøyaktige i henhold til jødisk tradisjon.

2. Sol og måne Ephemeris: Programvaren gir detaljert informasjon om sol og måneoppgang og nedgang gjennom året.

3. Festivitetspåminnelser: Brukere kan angi påminnelser for viktige feiringer som Shabbat eller Pesach, slik at de aldri går glipp av en begivenhet.

4. Åpen kildekode: Den hebraiske kalenderprogramvaren er fri og åpen kildekode, noe som betyr at den kan brukes av alle gratis.

5. Enkelt å bruke grensesnitt: Brukergrensesnittet til denne programvaren er enkelt, men kraftig, noe som gjør det enkelt for alle å bruke uavhengig av deres tekniske ekspertise.

Fordeler:

1. Nøyaktige datoer: Med bruken av månesykluser som grunnlag for å generere kalendere, kan du være sikker på at alle datoer er nøyaktige i henhold til jødisk tradisjon

2. Omfattende informasjon: Med detaljert informasjon om sol/måneoppgang/nedgang ephemeris vil du ha tilgang til omfattende data om himmelske hendelser gjennom året

3.Easy-to-Use Grensesnitt: Du trenger ingen teknisk ekspertise for å bruke dette programmet fordi grensesnittet er designet med enkelhet i tankene

4.Gratis: Som et åpen kildekode-program kommer den hebraiske kalenderen uten kostnad overhodet, noe som gjør den tilgjengelig selv om du jobber med begrensede ressurser

5.Påminnelser: Glem aldri en annen viktig dato igjen! Still inn påminnelser slik at du alltid vet når spesielle anledninger som sabbat eller påske nærmer seg

Konklusjon:

Avslutningsvis tilbyr den hebraiske kalenderprogramvaren en unik mulighet for personer som er interessert i å lære mer om jødisk kultur. Med sine omfattende data om himmelske hendelser, nøyaktige datoer basert på månesykluser og brukervennlig grensesnitt, har dette programmet noe som alle kan tilby uansett nivå av teknisk ekspertise. Dessuten er det helt gratis, takket være åpen kildekode, noe som betyr at det ikke er noen grunn til ikke å prøve det i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Ordisoftware
Utgiver-nettsted http://www.ordisoftware.com
Utgivelsesdato 2020-12-01
Dato lagt til 2020-12-01
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Religiøs programvare
Versjon 5.10
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav .NET Framework 4.7.2, SQLite ODBC Driver
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 57

Comments: