Book Creator for Windows 10

Book Creator for Windows 10 01.30.18

Windows / Red Jumper Limited / 6831 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Book Creator for Windows 10 er en prisvinnende pedagogisk programvare som har blitt kåret til beste pedagogiske app i 2015 BETT Awards. Med over 10 millioner e-bøker laget så langt, er Book Creator den beste bokskapingsappen i 80 land og er nå tilgjengelig for Windows. Denne programvaren gir en enkel måte å lage dine egne vakre e-bøker direkte på din PC eller nettbrett.

Enten du vil lage bildebøker for barn, fotobøker, tegneserier, journaler, lærebøker eller en hvilken som helst annen type bok, gjør Book Creator det enkelt og morsomt. Og når du er ferdig med å lage mesterverket ditt, er det like enkelt å dele det med andre. Du kan sende boken din på e-post eller bruke en skytjeneste som OneDrive, Google Drive eller Dropbox for å dele den med andre.

Noe av det beste med Book Creator er at det gjør e-bokpublisering enkelt. Wired.com har kalt denne programvaren en av de 50 beste appene for iPad, mens The Guardian har anerkjent dens fortreffelighet ved å tildele den en Parents' Choice Gold Award.

Med Book Creators ePub-støtte for fast layout-format inkludert dobbeltsidebilder og optimaliserte publiseringsmuligheter for nettbokhandlere; Det har aldri vært enklere å bli publisert forfatter! Du kan til og med se eksempler på publiserte bøker på pinterest.com/bookcreator.

Appen inkluderer en Komme i gang-manual pluss et online støtteforum på bookcreator.com/support med veiledningsartikler og e-poststøtte. Hvis du foretrekker kommunikasjonskanaler for sosiale medier, vil Twitter @BookCreatorApp være perfekt for deg!

Book Creator er også perfekt for klasserom! Dens åpne kreative tilnærming på tvers av læreplaner gjør den til en av de mest populære iPad-appene blant lærere over hele verden. Tony Vincent fra learninginhand.com sier "Book Creator er øverst på listen min over beste pedagogiske apper." Jane Ross fra Jakarta Intercultural School legger til "Mine elever lager hver en ressurs som vil være tilgjengelig for nedlasting over hele verden." Joe Moretti fra Apple UK Education Mentor konkluderer med "En må-ha-app i utdanning."

Hvis du ønsker å lage engasjerende innhold som fanger oppmerksomhet og inspirerer kreativitet, kan du ikke se lenger enn til Book Creator!

Full spesifikasjon
Forlegger Red Jumper Limited
Utgiver-nettsted http://www.bookcreator.com/
Utgivelsesdato 2020-04-25
Dato lagt til 2020-04-25
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Annen
Versjon 01.30.18
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10, Windows 8.1 (x64, x86)
Pris Free
Nedlastinger per uke 106
Totalt antall nedlastinger 6831

Comments: