HelloFresh - More Than Food for Android

HelloFresh - More Than Food for Android 1.1

Android / HelloFresh / 5 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

HelloFresh - More Than Food for Android: Den ultimate løsningen for sunne og deilige måltider

Er du lei av de samme gamle måltidene hver uke? Sliter du med å finne tid og energi til å planlegge, handle og lage sunne måltider? Se ikke lenger enn til HelloFresh - More Than Food for Android. Vår leveringstjeneste for måltidssett gir alt du trenger for å lage deilige, næringsrike måltider i komforten av ditt eget hjem.

Med HelloFresh leverer vi hver uke en boks full av ferske ingredienser og enkle å følge oppskrifter rett på døren. Enten du er en erfaren kokk eller nybegynner på kjøkkenet, tilbyr appen vår et bredt utvalg av oppskrifter som passer til enhver smak og kostholdsbehov. Fra vegetariske alternativer til familievennlige måltider, vi har dekket deg.

Appen vår har et omfattende bibliotek med deilige oppskrifter som er enkle å utforske, sortere, lagre som favoritter eller rangere i henhold til dine preferanser. Du kan også dele dem med venner og familie via sosiale medier eller e-post. Med steg-for-steg guider og matlagingstips fra våre ekspertkokker for hånden, har det aldri vært så enkelt å lage sunne måltider.

Den innebygde timeren på appen vår lar deg kontrollere matlagingsmodus mens du gir detaljer om kommende leveranser, slik at måltidsplanlegging er stressfri. Vår fleksible nettkonto lar deg enkelt oppdatere måltidsvalgene eller abonnementsinnstillingene når som helst. Pluss en interaktiv kalender varsler brukere om mulige leveringsendringer, mens bestillingsstatusoppdateringer hjelper deg med å planlegge fremover og holde tankene rolige.

Hos HelloFresh - More Than Food for Android er vi stolte av å være mer enn bare en annen matleveringstjeneste; vi er forpliktet til å hjelpe folk til å spise sunnere ved å tilby ferske ingredienser sammen med enkle, men smakfulle oppskrifter som kan tilberedes på rundt 30 minutter med bare 5-6 trinn! Så hvorfor ikke droppe den stressende måltidsplanleggingsprosessen helt? Hopp over de lange køene i supermarkedet og glem takeaway – la oss gjøre alt det harde arbeidet for deg!

For å konkludere:

HelloFresh - More Than Food for Android er en innovativ løsning designet spesielt for travle personer som ønsker tilgang til sunn, men deilig mat uten å måtte bruke timevis på å handle eller tilberede den selv. Med det brukervennlige grensesnittet fullpakket med funksjoner som utforskning og deling av oppskrifter sammen med trinn-for-trinn-guider og matlagingstips fra ekspertkokker; denne appen gjør det enklere enn noen gang før! Så hvorfor vente? Last ned nå og begynn å nyte ferske hjemmelagde måltider i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger HelloFresh
Utgiver-nettsted http://www.hellofreshgroup.com/
Utgivelsesdato 2016-06-24
Dato lagt til 2016-06-24
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Oppskriftsprogramvare
Versjon 1.1
Os krav Android
Krav Android 4.1
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 5

Comments:

Mest populær